Divarit

M-Teamin legenda päätti pääsarjauransa – tehtaili seuralle 600 tehopistettä 316 ottelussa

06.06.
2021
Divarit

Antti Itkosen (vas.) mittava pääsarjaura on nyt virallisesti ohi. Arkistokuva: Juhani Järvenpää

Koko pääsarjauransa helsinkiläistä M-Teamia edustanut Antti Itkonen ripustaa virallisesti mailansa naulaan pääsarjatason salibandyn osalta.

Asiasta kerrottiin alkuviikosta M-Teamin seuran sisällä virtuaalisesti pidetyssä päätösjuhlassa M-Gaalassa. Vuonna 1985 syntynyt Itkonen on todellinen harvinaisuus, sillä koko suomalainen pääsarjaura vuodesta 2005 alkaen kului yhdessä seurassa.

Liigapelejä Itkoselle kertyi yhteensä 48 (18+39). Divarissa Itkonen on sarjan kaikkien aikojen toiseksi tehokkain pelaaja. Runkosarjan pelejä Divarissa kerääntyi 253 (183+334=517). Pudotuspelejä summaantui 14 (8+18). Kokonaisuudessaan Itkonen edusti M-Teamia 316 ottelussa iskien 600 tehopistettä.

Itkonen ei pelannut viime kaudella Divarissa.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen