Podcastit

MosaCastissa tärkeää asiaa työuupumuksesta – seuran urheilujohtaja avoimena vaikeista vuosistaan

15.06.
2021
Podcastit

Jyri Korsman (vas.), Joonas Naava ja Heikki Luukkonen muodostivat aikoinaan Suomen U19-maajoukkueen valmennustrion. Arkistokuva: Jussi Ojala

EräViikinkien salibandypodcast MosaCast ottaa kauden viimeisessä jaksossa tapetille tärkeän aiheen. Juontaja Pete Käenmäki haastattelee ErVin urheilujohtaja Joonas Naavaa varsinkin seurakenttää koskevasta aiheesta.

Naava kertoo avoimesti kokemastaan työuupumuksesta ja siihen liittyneistä merkeistä ennen ja jälkeen tapahtumien. Maailman suurimman salibandyseuran parissa työskentely on ymmärrettävästi ollut haastava kokonaisuus, jonka parissa ei ole ainakaan erinäisiä käänteitä puuttunut. Aihe on seuratoimijoille ainakin siinä mielessä tuttu, että monet kokevat urheiluseuroissa ainakin aika jonkin sortin uupumista, eikä salibandy ole tässä mikään poikkeus.

Naavan ura ei ole toki rajoittunut pelkästään EräViikinkien seuratoimintaan, sillä hän on toiminut aiemmin Suomen U19-maajoukkueen valmennustiimissä ja juhli ikäluokan MM-kultamitaleita vuosina 2015 ja 2017. Nykyisin Naava toimii Tshekin U19-maajoukkueen valmennuksessa.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen