Liigat

Steelers hoiti velkarästinsä liiton suuntaan – ”Tämä on toki vain välietappi”

10.06.
2021
Liigat

Steelersin tilanne näyttää jo positiivisemmalta. Kuva: Juhani Järvenpää

Hämeenlinnan Steelers oli yksi kahdesta liigaseurasta, jotka nousivat esille liigalisenssien osalta negatiivisessa valossa. Steelersillä ja Jyväskylän Happeella kerrottiin olevan velkarästejä Salibandyliitolle ja -liigalle.

Täten seurat saivat liigalisenssinsä vain ehdollisina. Steelersillä tilanne koski miesten joukkuetta sekä naisten NLB-joukkuetta. Steelers kertoo nyt hoitaneensa velvoitteensa liiton suuntaan.

Seuran puheenjohtaja Arto Hiltunen kommentoi tilannetta Steelersin sivuilla.

– Liitto pyysi selvityksiä ja olemme ne osaltamme antaneet. Meidän lisenssimme tullaan siis vahvistamaan 15. kesäkuuta.

– Tämä on toki vain välietappi, mutta myös ihan merkittävä juttu meille, Hiltunen sanoitti.

Puolisen vuotta sitten Steelersin tilanne näytti todella synkältä, kun seuran hallitus erosi. Siitä eteenpäin hämeenlinnalaiset ovat tarponeet eteenpäin sinnikkäästi.

– Kyllä jälkikäteen voi sanoa, että siinä muun muassa keskusteltiin siitäkin, millainen pullonkaula liigalisenssien uusiminen tulee olemaan keväällä, koska lisensseihin liittyy tietysti velvoitteita, seuran varapuheenjohtaja ja viestinnästä vastaava Juha Kauppinen avasi kokonaiskuvaa ja jatkoi.

– Mutta jo joulukuussa, seuran laajalla ringillä pidetyissä palavereissa, oli yhteinen näkemys siitä, että haluamme olla liigaseura jatkossakin, eikä tämä ole se osa toimintaa, jota haluttaisiin karsia. Tämä kevät oli siis meille talvella yksi välietappi, johon tähdätään, että lisenssivelvoitteet hoidetaan kunnialla, ja nyt kun se on tehty, tämä on meille hieno juttu.

Steelers juhlii syksyllä kymmenvuotista taivaltaan seurana. Hiltunen lupaa, että se tulee myös näkymään ensi kaudella miesten sekä naisten toiminnassa.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen