Liigat

Tshekin mestarit selvitettiin viikonloppuna – nämä joukkueet saavuttivat paikan Champions Cupissa

15.06.
2021
Liigat

PSS lunasti paikan Champions Cupissa. Kuva: Jarmo Koskela

Vuoden 2022 Champions Cupin joukkueet ovat nyt selvillä.

Champions Cup pelataan 15.-16.1. 2022 ja mukaan ovat päässeet Suomen, Ruotsin, Sveitsin sekä Tshekin mestarit. Kisoissa pelataan välierät ja finaalit. Viimeisimpinä joukkueina mukaan varmistuivat tshekkijoukkueet, joiden mestaruudet ratkaistiin viikonloppuna.

Tällä hetkellä voidaan julkaista joukkueet, jotka ovat saavuttaneet paikkansa kisoissa, mutta se ei välttämättä tarkoita sitä, että kaikki nämä joukkueet myös osallistuisivat turnaukseen. Champions Cup pelattiin viimeksi vuoden 2020 alussa ja tämän vuoden turnaus peruttiin koronaviruspandemian vuoksi. Pelipaikka on kuitenkin sama kuin mitä vuoden 2021 turnauksella olisi ollut.

Naiset: 1. SC Vítkovice (Tshekki), PSS (Suomi), Kloten-Dietlikon Jets (Sveitsi), Thorengruppen IBK (Ruotsi)
Miehet: Florbal Mladá Boleslav (Tshekki), Classic (Suomi), Floorball Köniz (Sveitsi), IBF Falun (Ruotsi)

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen