Ensimmäiset kesäpelaamisen tuet myönnetty – tukea voi hakea elokuun loppupuolelle saakka

Kuvituskuva: Juhani Järvenpää

Kuvituskuva: Juhani Järvenpää

Ensimmäiset kesäpelaamisen tuet on myönnetty, Salibandyliitto tiedottaa. Tuen haku kesäpelaamiseen on auki 20.8. saakka. Seura voi saada tukea kahteen eri turnaukseen tai sarjaan.

Tähän mennessä tapahtumatukea on myönnetty 23 hakemuksen perusteella kaikkiaan 48 100 euroa sekä 2000 euroa nuorten palkkatukea.

Tukea ei ole myönnetty leiritoimintaan, seuran sisäisiin sarjoihin tai turnauksiin tai muihin tapahtumiin, joissa salibandya ei pelata 3vs3, 4vs4 tai 5vs5.

Koronatilanteen vuoksi sarjatoiminta kaudella 2020-21 jäi monelta osin vaillinaiseksi, jonka vuoksi Salibandyliitto kertoo haluavansa edistää kesällä tapahtuvaa pelaamista erilaisin, seuroille suunnatuin tukimuodoin.

Tukien tavoitteena on tukea seuroja kesäkaudella sisällä tai ulkona pelattavien turnausten järjestämiseen. Tukea on mahdollista saada muun muassa hallikuluihin, erotuomaripalkkioihin sekä erotuomareiden matkakuluihin, toteutuneiden kulujen mukaisesti. Haun piirissä ovat myös sarjat. Yksi seura voi hakea tukea maksimissaan kahdelle turnaukselle tai sarjalle. Katusählyn omatoimiturnaukset ovat myös tuen piirissä.

Taloudellisen tuen lisäksi seura voi hakea toiminnallista tukea muun muassa markkinointiin.

Yhden seuran on mahdollista saada tukea yhteen turnaustapahtumaan. Tuen maksimisuuruus on 2500 euroa.

Tukea on mahdollista hakea myös nuoren (15-29v) kesätyöntekijän palkkaukseen maksimissaan 500 euroa.

Tässä hakumuodossa puoltavia asioita tuen myöntämiselle ovat, jos turnaus johon nuoren työpanos kohdentuu pelataan ulkona, seura sitouttaa kesätyöntekijän tuottamaan materiaalia salibandyn viestintäkanaviin ja saa palkattavalle nuorelle innostuksen liittyä mukaan Salibandyliiton nuorten verkostoon.

Tuki on haettavissa 23.4.-20.8. välisenä aikana. Tuen saavan turnauksen tulee toteutua 15.5.-15.9. välisenä aikana.

Myönnetyn tuen laskutus ja raportointi tehdään turnauksen jälkeen. Tuen saajille annetaan erilliset ohjeet laskuttamisesta ja raportoinnista.

Hakulomake

Lähde: Salibandyliiton tiedote