Maajoukkueet

IFF vahvistaa strategiansa toimeenpanoa neljällä alaryhmällä – ryhmissä mukana 10 suomalaista

24.07.
2021
Maajoukkueet

Konkaripuolustaja Juha Kivilehto valittiin Sport presentation and Appearance -ryhmään. Kuva: Salibandy.fi

IFF:n uusi 12-vuotinen strategiakausi astui voimaan tämän vuoden alussa. Perustojen vahvistaminen -nimeä kantava strategia on voimassa vuoteen 2032 asti. IFF nimitti neljä ryhmää vahvistamaan strategian toimeenpanoa.

Strategian toimeenpanosta vastaa IFF:n työryhmä, joka kokoontui kolmatta kertaa kesäkuun lopussa. Strategian neljää painopistealuetta varten nimitettiin neljä alaryhmää (subgroups). Ryhmissä toimii kaikkiaan 10 suomalaista.

Tietoisuus & näkyvyys -ryhmään nimitettiin Timo Lyytinen, Merita Bruun ja Tero Kalsta. Lyytinen kuuluu Suomen salibandyliiton hallitukseen. Bruun ja Kalsta taas ovat IFF:n työntekijöitä. Bruun vastaa viestinnästä ja antidoping-toiminnasta, Kalsta myynnistä.

Toinen ryhmä, Kehitys, palvelu ja laajentuminen, on jaettu kahteen osaan. Organisaatioiden kehittämisen ryhmässä ei ole suomalaisia, mutta valmennuksen ja tuomaritoiminnan kehitysryhmään nimettiin naisten F-liigatuomari Antti Savolainen, IFF:n ja Suomen liiton hallituksiin kuuluva Kaarina Vuori sekä IFF:n operations manager Veli Halonen.

Hallinnon, urheilukulttuurin ja johtamisen ryhmässä Suomea edustavat Tuulikki Kangasluoma ja IFF:n pääsihteeri John Liljelund. Kangasluoma toimi Suomen liiton hallituksessa edellisellä kaudella ja hänet palkittiin tammikuussa Urheilugaalassa Urheilun vuoden hyväntekijänä.

Sport Presentation and Appearance suomentuu vapaasti Urheilun esilläolo -ryhmäksi. Suomalaisista mukana ovat maajoukkuepuolustaja Juha Kivilehto ja mailavalmistaja Fat Pipen johtohahmoihin kuuluva Sami Turtiainen.

Ryhmiin valittiin kaikkiaan 60 jäsentä. Niissä edustettuina on yhteensä 23 maata.

Lähde: IFF:n tiedote

Jaakko Tiira
Pääkallo.fin toimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @jaakkotiira