Maajoukkueet

Kooste: Suomi 14-4-voittoon Latviasta – Minkkinen nakutti kuusi tehopistettä

26.08.
2021
Maajoukkueet

Suomi juhli Latvian kustannuksella. Kuva: salibandy.fi

Suomi ja Latvia kohtasivat torstaina miesten U19 MM-kisojen alkulohkon pelissä Brnossa. Suomi voitti pelin luvuin 14-4.

Latvia pärjäsi vielä avauserässä, mutta Suomi pudotti vastustajan kyydistä kakkoserässä ja vei pelistä lopulta selkeän voiton nimiinsä. Tehopelaajina häärivät Matti Minkkinen (2+4) ja Oliver Sillanpää (3+1). Ensiksi mainittu on iskenyt tehot 4+4 kahteen peliin. Lisää ottelusta

Suomen kolmas alkusarjan peli mitellään perjantaina klo 10.30 Slovakiaa vastaan ja IFF:n Youtube näyttää kamppailun. Suomi on voittanut Tshekin ja Latvian, joten sen välieräpaikka lauantaille on aika lailla varma.

Matti Minkkisen haastattelu (salibandy.fi)

Kooste (IFF)

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen