Divarit

Raskaita menetyksiä kokenut Welhot julkaisi ensimmäiset sopimuksensa – ”Nuorennusleikkaus ja sukunpolvenvaihdos aloittaa Welhojen uuden aikakauden”

01.08.
2021
Divarit

Welhojen joukkue nuorentuu reippaasti. Kuva: Anssi Koskinen

Miesten F-liigasta pudonnut ja samalla raskaita menetyksiä pelaajamarkkinoilla kokenut Welhot on julkaissut tulevan kauden pelaajasopimuksia Instagram-tilillään.

Ensimmäisessä postauksessaan, jossa kuopiolaisseura julkaisi kolme pelaajaa tulevan kauden joukkueestaan, kerrottiin uuden aikakauden alkavan omiin kasvatteihin vahvasti luottaen.

– Sarjataso vaihtui F-liigasta divariin, jonka seurauksena suurin osa menneen kauden pelaajistosta poistui hakemaan haasteita muualta. Tilalle on nostettu oman juniorituotannon helmiä ja haettu muutamia täsmävahvistuksia lähialueen seuroista. Nuorennusleikkaus ja sukunpolvenvaihdos aloittaa Welhojen uuden aikakauden, jonka tavoitteena on tulevaisuudessa nousta takaisin korkeimmalle sarjatasolle ja menestyä siellä. Paljon työtä on tehtävänä ja matkaa kuljettavana, mutta yhdessä kuljetaan nöyrästi eteenpäin maltillisin askelin, seura kertoi.

Viime kaudella Welhoissa pelanneista divarijoukkueessa jatkavat hyökkääjät Eetu Juvonen ja Mika Rissanen sekä puolustaja Olli Kyllönen. Etenkin Rissaselta on lupa odottaa tehoja Divarissa, sillä liigakentillä laituri summasi 96 runkosarjan otteluun tehot 42+16=58. Juvonen debytoi viime kaudella F-liigassa ja onnistui maalinteossa kuusi kertaa.

Uusina pelaajina edustusjoukkueeseen nousevat seuran omista junioreista maalivahti Teppo Liukkonen sekä puolustajat Jarno Laukkanen ja Riku Puttonen.

Jaakko Tiira
Pääkallo.fin toimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @jaakkotiira