Liigat

”Saimme maajoukkuetason maalintekijän”: Moilasen jatkosopimukselle sinetti – ErVi:n joukkue valmis

02.08.
2021
Liigat

Mika Moilanen (#71) teki kuin tekikin jatkosopimuksen ErVi:n kanssa. Kuva: Jarmo Koskela


EräViikingit ja laitahyökkääjä Mika Moilanen ovat solmineet vuoden jatkosopimuksen, helsinkiläisseura tiedotti sunnuntaina.

Maailmanmestarihyökkääjä on pelannut liigassa yhteensä 237 ottelua ja tehnyt niissä komeat 225 maalia. Kaikkien aikojen runkosarjan maalitilastossa Moilanen on sijalla 29.

– Mika Moilanen oli meille todella tärkeä vahvistus. Onneksi sain tehtyä sopimuksen hänen kanssaan. Hän on vakuuttanut minulle, että viime kauden jälkeen riittää paloa ja halua menestyä. Mielestäni on tärkeää, että saimme maajoukkuetason maalintekijän, joka pystyy ratkomaan pelejä. Nyt on hyvä mieli ja odotan innolla uutta kautta, manageri Kurt Westerlund kommentoi ErVi:n tiedotteessa.

Moilanen iski viime kaudella 12 maalia, sitä edeltävällä kaudella maalimäärä oli 36.
Moilanen liittyi joukkueen harjoitusvahvuuteen heinäkuun viimeisellä viikolla.

– Ihan ensiksi pitää laittaa iso kiitos Kurren suuntaan. Saatiin hommat hoidettua niin, että pystyn panostamaan kunnolla sekä pelaamiseen että opiskeluun. Toiseksi, viime kauden pettymyksestä jäi todella paljon nälkää ja on kiva olla mukana taas. Päästään näyttämään, että pystytään joukkueena paljon parempaan kuin mitä viime kaudella esitettiin, Moilanen taustoitti.

Moilasen sopimuksen myötä EräViikinkien miesten F-liigajoukkue on valmis kauteen 2021-22, tiedotteessa kerrottiin.

Lähde: EräViikinkien tiedote

Jaakko Tiira
Pääkallo.fin toimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @jaakkotiira