Tiikereiden joukkue julki – ryhmä heikentyi selvästi viime kaudesta

Tiikereiden viime kaudesta radikaalisti muuttunut joukkue julkaistiin perjantaina. Kuva: Juha Käenmäki

Tiikereiden viime kaudesta radikaalisti muuttunut joukkue julkaistiin perjantaina. Kuva: Juha Käenmäki

Tikkurilan Tiikereiden ensi kauden F-liigajoukkue julkaistiin perjantaina. Kauteen 2020-21 nähden muutokset olivat suuria.

Uusia pelaajia ovat Olli Taskinen (Welhot), Sami Aalto (ÅIF), Samuli Granlund (Bundesliiga) ja Aki Kolari. Kaikilla on kohtuullisen vankka pääsarjatausta, mutta liigatasolta kokemusta on suhteellisen vähän. Eemeli Horttanainen, Valtteri Laine, Mikko Sjöholm sekä Kevin Starck palaavat tauon jälkeen edustusjoukkueeseen. Omista junioreista mukaan nousi kolmikko Valtteri Järnfors, Tuomas Tiainen ja Veeti Valajärvi. Nuorta polvea edustaa myös Sveitsistä siirtynyt maan U19-joukkuetta edustanut Timon Mertz.

Lähtijälista on hyvinkin pitkä koko komeudessaan: Joakim Lund (EräViikingit), Teemu Kantanen (Hawks), Miro Mäkelä (valmennus, EräViikingit), Nemo Sipilä (EräViikingit), Kalle Laakso (Hawks), Emil Kallio (Oilers), Janne Jaanus (LASB), Robert Tarkkanen (M-Team), Toni Rintala (Basel, Sveitsi), Niklas Laurila (Basel, Sveitsi), Yannick Lindroos (Basel, Sveitsi) ja Janne Salonen (Indians).

– Lähtökohdat kauteen ovat mielenkiintoiset. Joukkueessa on vaihtuvuutta joka on tuonut omat haasteet etsiä uudet kenttäkoostumukset joilla on kemiat kohdallaan kentällä, päävalmentaja Janne Juote kommentoi seuran uutisessa.

Joukkue:

Maalivahdit:
Mikko Sjöholm
Jens Beijar

Kenttäpelaajat:
Aki Kolari
Mattias Kokljuschkin
Juuso Salo
Timon Mertz
Miika Iskanius
Valtteri Laine
Valtteri Järnfors
Kevin Starck
Karri Budde
Christian Remes
Leevi Loippo
Eemeli Horttanainen
Tuomas Tiainen
Sami Aalto
Samuli Granlund
Mikko Ylikojola
Olli Taskinen
Veeti Valajärvi
Niklas Kuisma

Toimihenkilöt:
Päävalmentaja: Janne Juote
Valmentajat: Peter Eriksson ja Paolo Keinänen
Fysiikkavalmentaja: Eetu Nummelin
Huoltajat: Petri Budde, Juha Koljonen ja Pentti Salo