Liigat

F-liigan kokouksessa keskusteltiin turvallisuudesta ja ensihoidosta

29.09.
2021
Liigat

Liigan tiedotteen mukaan Raholassa pehmustettiin toimitsijapöydän ympäristöä ennen maanantain peliä. Kuvituskuva: Esa Takalo

Viime viikon perjantaista lähtien puhuttanut Krister Savosen loukkaantuminen johti turvallisuusaiheiseen keskusteluun F-liigaseurojen välillä tiistaina.

Kokouksessa päätettiin, että seurat tekevät halleissaan turvatarkastukset ja korjaavat pehmusteilla mahdolliset viat.

– F-liigan seurat ovat osoittaneet esimerkillistä vastuullisuutta ja reagointikykyä, sillä urheilijoiden ja otteluun osallistuvien toimihenkilöiden turvallisuudesta halutaan pitää jatkossakin hyvää huolta. Tämä selkeä tahtotila tuli hyvin esille yhteisessä kokouksessa, F-liigan toimitusjohtaja Kimmo Nurminen sanoi tiedotteessa.

Kokouksessa keskusteltiin myös ensihoidon tarpeesta.

– F-liigan miesten sarjassa pelaavilla joukkueilla vaikuttaa olevan verrattain hyvät valmiudet tarjota tarvittaessa myös lääkärin konsultaatiota oikeanlaisen hoidon arvioimiseksi. Liigaseurat ovat toimineet vastuullisesti tähänkin asti ja yhdessä tehdyt F-liigan linjaukset tukevat tätä kehitystä, Nurminen kiteytti muutoksen.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen