SK: ErVi-vahti kiidätettiin sairaalaan törmäyksen jälkeen – Karhut-hyökkääjää uhkaa pelikielto

Karhut-EräViikingit -pelissä sattui ikävä törmäys kolmannessa erässä. Kuvituskuva: Kari Saha/urheilusuomi.com

Karhujen ja EräViikinkien välisessä ottelussa tapahtui ikävä loukkaantuminen kolmannen erän alussa. Kolmannen erän alussa Karhujen liigadebytantti Juuso Ahola pyrki maalintekoon ja törmäsi samalla EräViikinkien maalivahtiin Nemo Sipilään.

Ahola osui tilanteessa Sipilän päähän ja sai osakseen punaisen kortin, joka johti suihkukomennukseen. Satakunnan Kansa kertoi artikkelissaan, että Sipilä yritti nousta tilanteen jälkeen ylös, mutta jalat pettivät alta hänen yrittäessään nousta. Tällöin ottelu keskeytettiin ja Sipilä kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan.

Ambulanssissa Sipilä sai lisähappea ja virkosi sen avulla, Satakunnan Kansan tietojen mukaan. EräViikinkien some-päivitysten mukaan Sipilä matkasi vielä joukkueensa kanssa Helsinkiin ja oli pystynyt soittelemaan joukkueen kanssa sairaalasta, joten toipuminen rajusta tilanteesta oli kohtuullisen nopea.

Satakunnan Kansa nosti kuitenkin esille sen seikan, että salibandyn liigaotteluissa ei ole lähtökohtaisesti ensihoitajia tai lääkäreitä paikalla. Täten tällaisessakaan vakavassa tilanteessa apu ei ole aivan lähellä.

EräViikingit voitti pelin lopulta maalein 10-5. Ahola ajettiin tilanteesta ulos, vaikka kyseessä olikin videon perusteella selkeä vahinko. Tilanne on nyt kurinpidon käsittelyssä ja maalivahteihin kohdistuneiden iskujen linjausten perusteella siitä voidaan hyvinkin jakaa vielä lisäpelikieltoa.