KrP:n peleissä huimaa draamaa, TPS:lle ja Steelersille kauden avausvoitot – katso viikon tulokset ja koosteet

KrP:n peleissä riitti käänteitä. Kuva: Esa Takalo

Viikko 39 tarjosi salibandyherkkua lähes jokaisena päivänä. Tässä viikon tulokset ja koosteet.

Nokian KrP pelasi kolme tapahtumarikasta ottelua. Maanantaina se nousi päätöserässä neljän maalin takaa jatkoaikavoittoon kotikaukalossa Happeeta vastaan. Perjantaina Näädät kirivät kolmen maalin takaa Oilersin rinnalle. Valtteri Viitakosken voittomaali syntyi ottelun toiseksi viimeisellä minuutilla. Sunnuntaina KrP tuli OLS:aa vastaan tasoihin toiseksi viimeisellä minuutilla, meni johtoon viimeisellä minuutilla, mutta antautui ajassa 59.59. Lopulta oululaiset ottivat ekstrapisteen rankkarikisassa ja nousivat liigan kakkospaikalle.

Classic nousi sarjan kärkeen otettuaan selkeät voitot LASBista ja Indiansista. Nihkeästi kautensa aloittanut TPS otti kauden avausvoittonsa, kun se kukisti ensin LASBin lauantaina ja Jymyn sunnuntaina. Jymylle viikonloppu oli nihkeä, sillä se hävisi lauantaina tärkeän kotipelin Steelersille. Pisteet olivat hämeenlinnalaisille kauden ensimmäiset.

Naisten A-sarjassa oli tasaista. Hallitseva mestari PSS koki kauden ensimmäisen tappionsa keskiviikkona EräViikinkejä vastaan. Viikonlopun neljästä ottelusta peräti kolme ratkesi rankkarikisassa. Ainoan varsinaisen peliajan voiton otti Classic, kun kaatoi Kooveen sunnuntaina Tampereen paikallispelissä 9–4.

B-sarjassa SaiPa jatkoi voittokulkuaan ja aiheutti sunnuntain kärkipelissä kauden avaustappion nousijajoukkue Helsinki Unitedille.

Divarin puolella M-Team voitti molemmat ottelunsa ja repäisi seitsemän pisteen etumatkan lauantaina FBC Turun voittaneeseen Limingan Niittomiehiin.