Liigat

Miten naisten sarjoja tulisi kehittää? Salibandyliitto haluaa tietää seurojen ja pelaajien näkemyksen

11.10.
2021
Liigat

Joidenkin mielestä naisten sarjat jäävät salibandyssa varjoon. Kuva: Jarmo Koskela

Salibandyliitto kartoittaa naisten sarjojen mahdollisia muutostarpeita ja -mahdollisuuksia. Kysely on lähetetty kaikille liiton sarjoissa pelaaville naisjoukkueille sekä F-liigan ja 1. divisioonan pelaajille.

Kyselyn takana on sarjajärjestelmätyöryhmä, joka on perustettu F-liigan naisten sarjan kehitysryhmän yhteyteen, Salibandyliitto kertoo uutisessaan.

Sarjajärjestelmätyöryhmän puheenjohtaja on Kaarina Vuori. Lisäksi siihen kuuluvat Salibandyliiton pääsarjapäällikkö Jani Holopainen sihteerinä, Porvoon Salibandyseuran päävalmentaja Jukka Kouvalainen, TPS Salibandy ry:n urheilujohtaja ja Salibandyliiton kilpailuvaliokunnan jäsen Perttu Kytöhonka sekä Kuopion Welhojen toiminnanjohtaja ja valmentaja Panu Lappi.

Työryhmän tehtäväksi on annettu selvittää muutostarpeet naisten sarjojen sarjajärjestelmiin ja tehdä tarvittaessa muutosesityksiä Salibandyliiton liittohallitukselle. Liitto korostaa, että työryhmän perustaminen ei tarkoita välttämättä sitä, että sarjajärjestelmiin olisi tulossa muutoksia.

Seuroille lähetetty kysely on ensimmäinen osa selvitystyötä. Vastausmahdollisuus on kaikilla Salibandyliiton naisten sarjoissa F-liigasta 4. divisioonaan pelaavilla seuroilla. Omat kyselyt sarjoista on lähetetty myös F-liigan ja 1. divisioonan pelaajille. Vastausaikaa on maanantaihin 25.10. saakka.

Iiro-Pekka Airola
Toimittaja

Twitter: @ipairola