Suomen U19-naiset menettivät johdon viimeisellä minuutilla, mutta voittivat rankkarikisan

Alma Laitila osui peliajalla ja rankkarikisassa. Kuva: IFF

Suomen naisten U19-ikäluokan salibandymaajoukkue kohtasi perjantaina Tshekin Lempäälän Ideaparkin EFT-turnauksessa. Suomi voitti Tshekin rankkarikisan jälkeen maalein 3-2.

Suomi naulasi ottelun avauserän ainokaisen, kun Eerika Koski maalasi Emilia Kurpan syötöstä erän lopussa. Myös toisessa erässä nähtiin vain yksi maali ja sen viimeisteli Alma Laitila Miisa Turusen tarjoilusta. Tshekki ei kuitenkaan luovuttanut kolmannessa erässä. Michaela Mechlova iski kavennuksen ajassa 54.41 ja Vendula Marosova tasoitti ylivoiman turvin pelikellon näyttäessä 59.23.

Tasatuloksen vuoksi taiteiltiin rankkarikisa, jonka Suomi voitti 2-0 Laitilan ja Turusen osumilla. Näin ollen Suomi voitti kamppailun 3-2.

Sinivalkoisten turnaus jatkuu lauantaina klo 13 Sveitsiä vastaan.