Divarit

Video: Divarissa tapahtui outoja – maalivahti käytti kypärää räpylänä ja ajettiin lopulta suihkuun

01.10.
2021
Divarit

Soittorasia otti keskiviikkona kauden avausvoiton varsinaisella peliajalla erikoisten vaiheiden jälkeen. Kuva: Esa Takalo

Miesten Divarin ottelussa FBC Turku-Soittorasia sattui keskiviikkona kummia. Soittorasian maalivahti Antti Järvinen sai yhdestä tilanteesta lopulta 35 minuuttia rangaistuksia.

Videolla näkyvässä tilanteesta huomaa, että Järvinen ei tokikaan tahallisesti torjunut laukausta ilman kypärää ja sitä räpylänä käyttäen, vaan tamperelaisvahti ei ilmeisesti vain ehtinyt laittaa sitä takaisin päähän. Varsinainen alkuperäinen rangaistus oli 10 minuutin käytösjäähy ja rankkari FBC Turulle.

Soittorasian maalivahti ei kuitenkaan sulattanut tilannetta ja turkulaisten paikallistietojen mukaan tuomiosta tulistunut Järvinen antoi kypärälle sen verran kyytiä, että seurauksena oli vielä ulosajo (5+20). Tapaus sattui ajassa 51.48, ja maalille vaihdettiin Elias Tigerstedt. Uusi veräjänvahti torjui rankkarin ja taipui vain kertaalleen viiden minuutin alivoimalla.

Täten ottelu päättyi lopulta Soittorasian 8-7-vierasvoittoon. Voitto oli joukkueen ensimmäinen varsinaisen peliajan voitto tämän kauden Divarissa ja toteutui melko värikkäiden vaiheiden jälkeen, kuten ohessa kerrottiin. Sarjanousija on kerännyt viidestä pelistä viisi sarjapistettä.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen