AVI:n tuoreille linjauksilla ei ole vaikutusta MM-kisoihin – ”Suosittelemme maskin käyttöä kaikille tapahtumaan saapuville”

Pekka Ilmivalta ja Hanne Pirkola kommentoivat MM-kisojen tilannetta. Kuva: Mika Hilska

Pekka Ilmivalta ja Hanne Pirkola kommentoivat MM-kisojen tilannetta. Kuva: Mika Hilska

Torstaina 18.11. Etelä-Suomen Aluehallintovirasto julkaisi uusia rajoituksia yleisötapahtumiin liittyen. Näillä rajoituksilla ei ole vaikutusta salibandyn miesten kotikisojen järjestämiseen, jotka pelataan Helsingin Jäähallissa ja Hartwall Arenalla 3.-11.12.2021.

Koronapassiakaan ei tulla vaatimaan kisoissa, sillä sen vaatiminen ei koske tilaisuuksia, joissa kaikille katsojille on tarjolla istumapaikat. Terveysturvallisuudella on muuten iso merkitys järjestelyissä.

– Teemme kaikkemme, jotta tapahtuma on mahdollisimman turvallinen katsojille. Otteluihin kannattaa tulla ajoissa ja noudattaa kaikkia viranomaisohjeistuksia. Me suosittelemme maskin käyttöä kaikille tapahtumaan saapuville katsojille, Salibandyliiton toiminnanjohtaja Pekka Ilmivalta kommentoi liiton uutisessa.

Tapahtumajohtaja Hanne Pirkola kertoi hieman lipunmyynnin tilanteesta.

– Viime viikkoina pääsylippuja on myyty hyvin, mutta niitä on vielä saatavilla. Tällä hetkellä MM-kisoihin ei ole kohdistettu rajoituksia. Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi seuraamaan maailman parhaita pelaajia ja parasta salibandyä sekä Helsingin jäähallille että Hartwall Arenalle.