Divarit

KrP-valmentaja jylisi viimeisellä sekunnilla ratkenneen Suomisarjan pelin jälkeen: ”Toivottavasti on kohta entinen liigatuomari”

29.11.
2021
Divarit

Kuvakaappaus videosta.

Kokkolassa pelattu lauantainen Suomisarjan ottelu Nibacos-Nokian KrP Akatemia sisälsi draamaa. Kotijoukkue Nibacos teki voittomaalin (5-4) ajassa 59.59, kun Miska Honkaniemi ohjasi pallon KrP:n maaliin.

KrP Akatemian päävalmentaja Mika Myllyniemi antoi palaa ottelun jälkeisessä haastattelussa. Hän suomi ottelun tuomarin ratkaisua hyväksyä voittomaali. Myllyniemen mukaan ongelma oli siinä, että maali ei välttämättä syntynyt ennen peliajan loppua.

Myllyniemi sanoi haastattelussa, että erotuomari olisi kysynyt tilanteessa apuja toimitsijapöydältä. Maalikoosteen perusteella tilanteessa oli jonkin sortin epäselvyyttä.

Myllyniemi antoi tuomarille sapiskaa ja kuvaili tuomaria ”entiseksi liigatuomariksi”. Kun haastattelija kertoi, että hän on edelleen liigatuomari niin Myllyniemi linjasi, että ”toivottavasti on kohta entinen liigatuomari”. Kokenut valmentaja ilmoitti myös, että haluaisi viedä epäselvän tilanteen ”eteenpäin”.

Myllyniemi on myös KrP:n miesten liigajoukkueen joukkueenjohtaja. Akatemia-ryhmä koostuu pääosin KrP:n P21-joukkueen pelaajista.

Nibacoksen raportti

Myllyniemen haastattelu:

Kooste:

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen