Tasapeli – salibandy toimii sekä paikan päällä nautittuna että lähetysten kautta ihailtuna

Jokaisen liigapelin voi seurata myös Ruudun kautta. Osasta peleistä on tarjolla myös studiolähetykset, kuten viime viikon KrP-Classic -kamppailusta. Kuva: Esa Takalo

Jokaisen liigapelin voi seurata myös Ruudun kautta. Osasta peleistä on tarjolla myös studiolähetykset, kuten viime viikon KrP-Classic -kamppailusta. Kuva: Esa Takalo

Viikon kysymyksessä kysyttiin lokakuun viimeisenä päivänä, että ”Seuraatko salibandya lähtökohtaisesti paikan päällä vai lähetyksien kautta?”.

Kysymysten vastauksiin vaikutti varmasti myös se kuinka helppo lajia on seurata paikan päällä omalla asuinpaikkakunnalla. Joka tapauksessa kyselyn tulokseksi saatiin harvinainen tasapeli 50-50. Kysymyksen yhteydessä pyydettiin perusteluja vastaukselle ja suurimmassa osassa kerrottiin syy suuntaan tai toiseen. Tässä on muutama nosto.

Paikan päällä kunhan se on mahdollista. Eikä pelkästään liigapelejä, vaan muitakin sarjoja. Liigapelit sitten ainoita, joita sitten tulee katsottua minkään striimin kautta, jos paikalle ei pääse, Lännenhitain paalutti.

Lähetyksien. Ei vaan tällä hetkellä pääse oikein ikinä paikan päälle. Lähetykset usein vielä jälkikäteen, Mahoney sanoitti.

Paikanpäällä aina kun olosuhteet sallii. TV-tuotannon parantuessa kyllä huomannut, että ihan niin verissäpäin ei itseään enää hallille järjestele, Verkkovahti kommentoi.

Kotipelit paikan päällä, vierasottelut pääsääntöisesti telsusta. Jos sattuu vapat sopivasti, saatan lähteä vieraspeliinkin, Anikos kertoi.

Lähetykseen välityksellä, kun tämän hetkisessä kotikaupungissa ei ole liigajoukkuetta ja 1.divari ei niin paljoa kiinnosta, SPTsäbä linjasi.