TPS ottaa koronapassin käyttöön kotiotteluissaan – tulee näyttää jo keskiviikon cup-ottelussa

TPS:n peleihin pääsee jatkossa vain koronapassia näyttämällä. Kuva: Anssi Koskinen

TPS:n peleihin pääsee jatkossa vain koronapassia näyttämällä. Kuva: Anssi Koskinen

Lounais-Suomen aluehallintovirasto päätti alkuviikosta, että paikallisiin yli 50 hengen tapahtumiin kohdistuu rajoituksia aina 16.12. asti. Täten TPS Salibandy ottaa koronapassin käyttöön kotiotteluissaan niin F-liigassa kuin Suomen Cupissakin.

Koronapassi (EU:n koronatodistus) koostuu kolmesta osasta, joista yhden on oltava voimassa, jotta koronapassi on voimassa:

– Koronarokotustodistus (vähintään 2 rokoteannosta) tai
– Testitulostoditus (negatiivinen koronatestitulos max. 72 h aiemmin) tai
– Todistus alle 6 kk aiemmin sairastetusta taudista

Koronapassin voi ladata Omakanta-palvelun kautta ja sen voi säilyttää puhelimessa erimerkiksi PDF-muodossa. Otteluissa koronapassit tullaan tarkastamaan kaikilla sisäänkäynneillä ja sen voi näyttää puhelimesta tai paperille tulostettuna versiona. Passi vaaditaan 16 vuotta täyttäneiltä ja sitä vanhemmilta.

TPS:n seuraava kotiottelu on jo keskiviikkona 17.11 pelattava cupin puolivälierä TPS-Happee. Tuossa ottelussa katsojilla pitää olla koronapassi näytettävänä. Linjaus koskee sekä miesten että naisten liigaa.