Maajoukkueet

Suomen joukkueeseen muutos koronatestin vuoksi – Kailiala korvaa Väänäsen ainakin väliaikaisesti

08.12.
2021
Maajoukkueet

Miko Kailiala korvaa Tatu Väänäsen Slovakia-pelissä. Kuva: Salibandy.fi

Suomen salibandymaajoukkueessa nähdään yksi muutos illan puolivälieräotteluun Slovakiaa vastaan. Miko Kailiala korvaa Tatu Väänäsen.

Tuoreeltaan flunssan oireista kärsivä Tatu Väänänen, 38, on keskiviikkona ohjattu koronatestiin. Turnaussääntöjen mukaan koronatestattava pelaaja voidaan väliaikaisesti korvata varapelaajalla. IFF hyväksyi vaihdoksen keskiviikkona puolilta päivin.

Alun perin kymmenen varapelaajan listalle nimetty TPS-hyökkääjä Miko Kailiala, 28, on pelannut 70 miesten maaottelua, joissa on syntynyt komeat 29 maalia ja 20 maalisyöttöä. Hän on edustanut Suomea vuosien 2014, 2016 ja 2018 MM-kisoissa voittaen kaksi maailmanmestaruutta ja yhden MM-hopean. Kailiala nähdään joukkueessa tutulla pelinumerollaan 87.

Pelipaikaltaan Kailiala on laitahyökkääjä, siinä missä Väänänen on puolustaja. Suomi-Slovakia puolivälieräpeli käynnistyy keskiviikkona klo 18.45.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen