Liigat

Karhuille uusi päävalmentaja kaudelle 2022-23 – Jani Rajala ottaa vetovastuun

14.01.
2022
Liigat

Jani Rajalasta tulee Karhujen päävalmentaja. Kuva: Juha Käenmäki

Pekka Nylund ei jatka Karhujen päävalmentajana, vaan ensi kaudella päävalmentajaksi nousee Jani Rajala.

Rajala on nyt toista kautta mukana Karhujen valmennuksessa. Sitä ennen kokemusta on Rauman SalBan päävalmentajan paikalta ja Karhujen P21-joukkueen päävalmentajana. Karhut taistelee kevätkaudella paikasta miesten F-liigassa.

– Hoidetaan ensiksi tämä kausi ja odotellaan sitten ensi syksyä. Jos jotain pitäisi odottaa, niin kausi ilman koronaa ja sen tuomia keskeytyksiä, sekä ottelusiirtoja, Rajala kommentoi tulevaa.

Samalla Karhu tiedotti, että fysiikkavalmentajana jatkaa Juhani Honkavuo.

– Samalla konseptilla mennään, jota on alettu ajamaan sisään. Pohja ja perusvoimatasot alkavat olla kunnossa ja voidaan keskittyä toiminnallisen, lajispesifin voimaharjoittelun saloihin entistä enemmän. Harjoittelukulttuurista pyritään tekemän vielä enemmän pelaajakeskeisempää, yksilöllisempää ja itseohjautuvaa. Pyritään myös suunnittelemaan koko kauden runko valmiiksi Janin kanssa yhdellä istumalla. Näin pelaajillakin on selkeä kuva jaksollisista tavoitteista ja pystyvät suunnittelemaan mahdolliset menonsa ajoissa, Honkavuo sanoitti.

Tiedotteen mukaan Karhuilla on nyt kasassa kuusi sopimusta. Karhut on F-liigassa toiseksi viimeisenä, joten sen sarjapaikka ei ole varma. Kevällää 2022 liigasta putoaa suoraan kaksi joukkuetta ja kaksi ylempänä olevaakin joutuvat karsimaan sarjapaikastaan.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen