Maajoukkueet

Koronavirustilanne siirsi maajoukkuekohtaamisia – Finnkampen on peruttu helmikuulta

12.01.
2022
Maajoukkueet

Suomi ja Ruotsi eivät kohtaa ainakaan vielä helmikuussa. Kuva: Per Wiklund

Ruotsin Salibandyliitto tiedotti keskiviikkona, että helmikuun alun Finnkampen on peruttu.

Suomen ja Ruotsin naisten maajoukkueet sekä U19-maajoukkueet olisivat kohdanneet 5.-6.2. Luulajassa. Myös Ruotsin miesten U19-maajoukkueen leiri on peruttu helmikuun alusta. Syynä peruutuksiin on tietysti koronaviruspandemia, jota Omikron-variantti on pahentanut.

– Tautitilanteen pahentuessa maassamme ja pelaajien terveys huomioiden sekä jo kärsineiden SSL-seurojen vuoksi olemme päättäneet siirtää Finnkampenin tulevaisuuteen. Etsimme uutta aikataulua yhdessä Suomen Salibandyliiton kanssa, Ruotsin liiton pääsihteeri Mikael Ahlerup kommentoi uutisessa.

Samasta uutisesta selvisi, että Ruotsin miesten maajoukkueen MM-karsintaturnaus aiotaan ainakin vielä tällä hetkellä pelata Puolassa. Suomen Latviassa pelattavan MM-karsintalohkon pelit siirrettiin jo aiemmin helmikuulta toukokuulle.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen