Liigat

Oilers teki sopimuksia puolustajien kanssa – Veikkola ja Suomela jatkavat Espoossa ainakin kaksi seuraavaa kautta

26.01.
2022
Liigat

Antti Suomela (vas.) jatkaa Oilersissa ainakin kevääseen 2024 asti. Kuva: Esa Takalo

Oilers uutisoi tiistaina, että se on tehnyt kaksivuotiset jatkosopimukset Matias Veikkolan ja Antti Suomelan kanssa.

Veikkola (s. 1995) on pelannut liigaurallaan 260 ottelua OLS:ssa, SPV:ssä ja Oilersissa (82+129). Viime kevään SM-hopean lisäksi Veikkola on saavuttanut kaksi SM-pronssia SPV:ssä. Tililtä löytyy kaiken kaikkiaan 11 maaottelua (3+7).

Meneillään oleva kausi on puolustajan kolmas Espoossa.

– Olen viihtynyt erittäin hyvin. On tuntunut heti ensimmäisestä päivästä lähtien, että täällä on hyvä olla ja kehittyä. Perheen elämä pyörii täällä pääkaupunkiseudulla, ja Oilersissa on mahdollisuudet menestyä. Täällä olosuhteet on luotu hyvälle tasolle, ja Oilers on määrätietoinen ja tavoitteellinen organisaatio. Itselle pidempi sopimus antaa rauhaa keskittyä kehittymiseen niin henkilökohtaisella kuin joukkueenkin tasolla. Odotan tulevalta kahden vuoden jaksolta menestystä, ja tavoitteenani on voittaa Oilersin riveissä mestaruuksia, Veikkola kommentoi Oilersin uutisessa.

Suomela (s. 1998) on esiintynyt liigatasolla 170 kertaa (39+63) OLS:n ja Oilersin riveissä. Puolustaja edustaa Oilersia nyt nejättä kauttaan. Vuoden 2017 U19-ikäluokan maailmanmestari on pelannut urallaan kaksi maaottelua.

– Näen Oilersin organisaationa mahdollistavan pelaajien todellisen kehityksen tarjoamalla hyvät puitteet esimerkiksi treenauksen osalta ja tukemalla pelaajia kaukalossa sekä sen ulkopuolella. Tavoitteeni tulevaisuudessa on kehittyä vuosi vuodelta paremmaksi pelaajaksi ja voittaa joukkueena mestaruuksia. Lisäksi tavoitteenani on päästä vakituisesti mukaan miesten maajoukkuetoimintaan, Suomela linjasi.

Lue lisää Oilersin sivuilta

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen