SPV nappasi tärkeän kotivoiton – OLS taipui lukemin 9-4

SPV kaatoi Karhut ja OLS:n menneellä viikolla ja tarrasi kiinni pudotuspelipaikkaan. Kuva: Juha Käenmäki

SPV ja OLS väänsivät sunnuntaina tärkeistä pisteistä miesten F-liigan kamppailussa Seinäjoella. SPV voitti pudotuspelitaistoin kannalta tärkeän ottelun maalein 9-4.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä, vaikka SPV peliä hallitsikin. Molemmat joukkueet maalasivat erässä kertaalleen. Toisessa erässä peli jatkui tasaisena, mutta ratkaiseva vaihe nähtiin erän puolivälin tienoilla. SPV osui kolmesti muutaman minuutin sisällä ja karkasi 5-2-johtoon.

OLS viritteli pientä kiriä vielä viimeisellä kympillä, mutta SPV:n johto piti loppuun asti. Seinäjokelaisten hahmoja olivat pelissä kolmesti maalannut Jukka-Pekka Pelto-Arvo sekä neljä maalia syöttänyt Sami Koski. OLS:n Juho Sorri osui kolmesti.

Päivän tulokset olivat kiintoisia pudotuspeliviivan osalta. SPV:n voiton myötä joukkue nousi seitsemänneksi (23 p.). EräViikingit voitti Karhut jatkoajalla, ja on sijalla kahdeksan (23 p.) ja OLS tipahti nyt sijalle yhdeksän (22 p.). LASB hönkii seuraavana niskaan, ja sillä on kasassa 20 pistettä. SPV ja LASB ovat pelanneet 16 ottelua, kun ErVillä ja OLS:lla on takanaan 15 peliä.