Stenfors jatkaa FBC Turun päävalmentajana – ”Muutosjohtaminen on avainsana tulevaisuutta rakentaessa”

Mikko Stenfors jatkaa FBC Turun päävalmentajana. Kuva: Anssi Koskinen

Mikko Stenfors jatkaa FBC Turun päävalmentajana. Kuva: Anssi Koskinen

Päävalmentaja Mikko Stenfors on tehnyt FBC Turun kanssa jatkosopimuksen kaudesta 2022-23.

FBC Turku on tällä hetkellä sarjakakkosena Divarissa.

– Tulevaan kauteen lähtötilanne on henkilökohtaisesti täysin erilainen kuin nykyiseen, sillä pääsemme jo hyvissä ajoin tekemään suuntaviivoja tulevaan. Muutosjohtaminen on avainsana tulevaisuutta rakentaessa, ja tavoitteena on tehdä joukkueesta entistä urheilullisempi ja nälkäisempi, Stenfors sanoitti seuran sivuilla.

Yli 200 liigan ja Divarin ottelua Porissa, Turussa ja Tampereella pelannut valmentaa ensimmäistä kauttaan pääsarjatasolla.

– Pelaajasta valmentajaksi siirtymistä on helpottanut ympärillä oleva valmennustiimi, joka on minulle kaikki kaikessa. Seuraavaksi tavoitteena on kehittyä valmentajana, niin opiskelun kuin käytännön kautta. En kyseenalaista väitettä, että valmentaminen on ikuinen oppimisprosessi.

– Olen mielestäni onnistunut saamaan joukkueen luottamuksen ja tietynlaisen auktoriteetin, joka ei ole itsestäänselvyys, kun joukkueessa pelaa vanhoja pelikavereita, joiden kanssa on muutama alkoholiton olut nautittu Turun upeassa jokirannassa tai saunan lauteilla. Tästä on hyvä jatkaa kohti kevään tiukkoja matseja ja toivottavasti katsojat pääsevät hallille vielä tämän kevään aikana, Stenfors pohti kokonaisuutta.