Divarit

M-Team kiinnitti nuorten maajoukkuepelaajia – ”Taistellaan liiganoususta”

02.02.
2022
Divarit

Kuvituskuva: Juhani Järvenpää

Divarin kärkipaikalla porskuttava M-Team solmi jatkosopimuksia nuorten maajoukkuepelaajien kanssa.

Helsinkiläisseura teki ensi kauden alusta voimaan astuvat 1+1-vuotiset sopimukset tämän kauden aikana edustusjoukkueessa debytoineiden Pietari Porttikiven ja Joona Hokkasen kanssa.

Vuonna 2004 syntynyt kaksikko on ollut kuluvalla kaudella Suomen U19-maajoukkueen ringissä. Porttikivi edusti Suomea lokakuussa Tshekin EFT-turnauksessa.

– Tosi tyytyväiset fiilikset. M-Team on aina ollut hyvä paikka kehittyä ja meillä on taitava jengi kasassa, jolla taistellaan liiganoususta. Paljon on itselläni vielä tehtävää, mutta hyvin olen pystynyt tuomaan omia vahvuuksiani myös Divarikentille, Pietari Porttikivi sanaili M-Teamin tiedotteessa.

Porttikivi on kirjannut tämän kauden yhdeksään Divari-otteluun yhtä monta tehopistettä (6+3). Hokkasen kolmen ottelun tehot ovat 2+0. A-poikien 1. divisioonassa Hokkanen on takonut seitsemään otteluun tehot 20+6.

– Loistavaa saada nuoret herrat edustuksen koppiin tulevalla kaudella. Nämä oikealta laukovat nuoret pelaajat ovat jo nyt suoriutuneet edukseen edustuksen tapahtumissa. Molemmilta löytyy hyvät aistit pelitilanteisiin ja sitä kautta hyvät lähtöasetelmat miesten nopeampaan pelirytmiin, Kalinainen kertoo, M-Teamin päävalmentaja Teemu Kalinainen.

Lähde: M-Teamin tiedote

Jaakko Tiira
Pääkallo.fin toimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @jaakkotiira