Liigat

OLS kiinnitti maalivahtinsa ja nuoria kenttäpelaajia – ”Yksi sarjan kärkivahdeista”

26.02.
2022
Liigat

Roni Tuononen jatkaa OLS:n luukulla. Kuva: Juhani Järvenpää

F-liigan miesten sarjan OLS julkaisi aiemmin viikolla kolme jatkosopimusta.

Tälle kaudelle OLS:n paitaan siirtynyt Roni Tuononen jatkaa joukkueen tolppien välissä ensi kaudellakin. Tuononen on pelannut hyvän kauden Oululaisten päätorjujana. Tuononen on pelannut liigaurallaan 110 liigapeliä Welhoissa ja OLS:ssa sekä 69 Divarin ottelua Kuopiossa.

– Roni on osoittanut olevansa yksi sarjan kärkivahdeista ja oli varsinkin alkukaudesta iso syy siihen, miksi joukkue otteluita voitti. Tyytyväinen täytyy olla siihen, että saatiin Roni jatkamaan osana meidän vahvaa maalivahtikatrasta, jossa junioreista on tulossa lisää kovia kirittäjiä, OLS:n lajivastaava Jani Lipsanen totesi seuran tiedotteessa.

OLS julkaisi samalla kahden lahjakkaan pelaajan jatkot. Luukas Hyvärinen ja Joona Karjula edustavat seuraa kaksi seuraavaa kautta. Molemmat ovat olleet erittäin tehokkaita varsinkin P21 SM-sarjassa. Hyvärinen on iskenyt tehot 31+22 ja Karjula 23+30.

Karjula on pelannut kaksi F-liigan peliä (2+0) ja Hyvärinen myös kaksi liigapeliä (0+2).

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen