Viikon tulokset ja koosteet: Jymy shookerasi Classicia – OLS oli kuin Robin Hood

OLS raapi kahdesta kotipelistään neljä pistettä, mutta ennalta ajatellen yllättävällä tavalla. Kuva: Ari Arola

Miesten F-liigan sunnuntai tarjosi kaksi yllätystulosta, joissa kärsivinä osapuolina olivat pirkanmaalaiset kärkijoukkueet.

Sunnuntain jättiyllätyksestä vastasi Nurmon Jymy, joka haki 7-6-jatkoaikavoiton Classicin kotihallista Bläk Boksista.

Jymy nousi kolmannessa erässä ensin kahden maalin takaa tasoihin. Classic meni vielä 6-5-johtoon hattutempun tehneen Albert Koskisen osumalla, mutta kahden maalin mies Niko-Arttu Perälä tasoitti viimeisellä minuutilla ilman maalivahtia ja Anton Roth teki voitto-osuman jatkoajalla. Voitolla Jymy repi karsintaviivalla eroa takana olevaan Karhuihin.

Ota niiltä, joilla on, ja anna niille, jotka tarvitsevat. Hieman Robin Hoodin vanhaa periaatetta mukaillen toimi Oulun Luistinseura viikonlopun kahdessa kotiottelussaan. Lauantaina pudotuspelipaikasta kamppaileva OLS hävisi jatkoajalla sarjan toiseksi viimeisenä olevalle Hämeenlinnan Steelersille.

Yön yli nukuttuaan OLS kukisti Kastellin monitoimitalolla maalein 7-6 Nokian KrP:n, joka puolestaan tavoittelee aivan sarjataulukon toisessa päässä runkosarjan toista sijaa. Joona Karjula ja Juho Sorri tekivät suurella sydämellä puolustaneelle OLS:lle kaksi maalia. Voitto nosti oululaiset pudotuspeliviivan yläpuolelle.