Happee kiinnitti 16-vuotiaan suurlupauksen kolmivuotisella sopimuksella – ”Seuraava salibandyn supertähti kasvaa taas Vaajakosken suunnalta”

Happee kiinnitti 16-vuotiaan Ville Heiskan (nro 68) kolmen vuoden sopimuksella. Kuva: Esa Jokinen

Happee kiinnitti 16-vuotiaan Ville Heiskan (nro 68) kolmen vuoden sopimuksella. Heiska iski liigauransa avausmaalin Classicia vastaan. Kuva: Esa Jokinen

Tällä kaudella miesten F-liigavauhtiin mukaan päässyt Ville Heiska, 16, on solminut seuran kanssa kolmivuotisen jatkosopimuksen.

Heiska on Happeen kasvatti, joka pelasi ensimmäisen liigapelinsä helmikuussa. Kaikkiaan liigapelejä on kertynyt runkosarjassa ja pudotuspeleissä 7 (1+0). Juniori-ikäinen Heiska on pelannut pääosin P16- ja P18-ikäluokan SM-sarjassa. Nuoremmassa ikäluokassa pelejä on kertynyt 12 (12+21) ja vanhemmassa 16 (14+15).

– Ville on urheilijana ja pelaajana hyvin poikkeuksellinen, jolla on hieno tulevaisuus edessä salibandyn parissa. Hänen henkiset ominaisuudet ovat todella vahvat ikäisekseen. Ja se ehkä suurimpana tekijänä vaikuttaa siihen, että hän jo 16-vuotiaana pystyy pelaamaan noin hyvin miesten peleissä.

– Fyysiset valmiudet ja pelitaidot on myös korkealla tasolla, joita myös tulevina vuosina pyritään hänen osaltaan kehittämään lisää. Veikkaan, että seuraava salibandyn supertähti kasvaa taas Vaajakosken suunnalta, kun tässä mennään vuosia eteenpäin, Happeen päävalmentaja Tero Kotilainen hehkutti suojattiaan Happeen uutisessa.