Jokerit nousi liigaan murskaavalla esityksellä – kolmen karsintaottelun maaliero 32-11

Jokereiden naiset vei Steelersiä kuin kuoriämpäriä F-liigan karsinnoissa. Kuva: Jarmo Koskela

Jokereiden naiset vei Steelersiä kuin kuoriämpäriä F-liigan karsinnoissa. Kuva: Jarmo Koskela

Jokerit Salibandy teki Steelersin naisten joukkueesta selvää tiistai-illan liigakarsinnassa kaatamalla vastustajansa maalein 14-4. Täten Jokerit nousi ensi kaudeksi F-liigan naisten sarjan B-tasolohkoon, ja Steelers putosi 1. divisioonaan.

Jokerit pudotti Steelersin kyydistä jo avauserässä viemällä sen 4-1. Toisella erätauolla peli oli jo ratkennut tuloksen ollessa 10-3, joten päätöserä oli pelkkää kosmetiikkaa.

Jokereiden joukkue on varsin nimivahva ja pörssinikkareina hääri tuttuja nimiä. Anna Yli-Kojola iski pisteet 1+4, Jonna Karonen 2+2 ja Tuuli Rannala 2+2. Kaiken kaikkiaan Jokereiden joukkueesta löytyy rutkasti liiga- ja maajoukkuekokemusta.

Siihen suhteutettuna, että Jokerit oli sarjassa 1. divisioonasta ponnistava haastaja, olivat tulokset karuja. Avauspelissä Jokerit vei voiton 9-6 ja toisessa pelissä 9-1, joten se naulasi kolmeen peliin 32 maalia ja päästi 11.

Jokereille seurana saavutus on historiallinen. Sen aikuisten joukkue ei ole koskaan aiemmin pelanneet salibandyn pääsarjoissa.

Ottelutilastot