Koovee jatkaa tutussa komennossa – Riihimäelle kahden vuoden jatkosopimus

Arto Riihimäki jatkaa Kooveen peräsimessä. Kuva: Juhani Järvenpää

Arto Riihimäki jatkaa Kooveen peräsimessä. Kuva: Juhani Järvenpää

Koovee tiedotti maanantaina, että se on solminut kahden vuoden jatkosopimuksen miesten Divari-joukkueen päävalmentajan Arto Riihimäen kanssa.

Riihimäen työnkuvaan ei kuulu pelkästään miesten edustuksen valmentaminen, vaan hän toimii myös valmennuspäällikön roolissa, johon kuuluu Flame-akatemian toiminta, Kooveen pelaajapolun kehittäminen sekä P17-ikäluokan ja vanhempien ikäluokkien tukeminen.

– Työnkuvaa on tarkasteltu edelliskausilta ja selkiytetty tulevaa varten. Uudistettu työnkuva antaa paremmat eväät keskittyä valmentamiseen sekä edustuksen että juniorien parissa verrattuna aiempiin vuosiin.

– Toimintaa on kehitetty siihen suuntaan, että F-liigaan nouseminen olisi kestävällä ja järkevällä pohjalla sekä edustusjoukkueen pelaajamateriaalin että seura- ja taustaorganisaation osalta. Se prosessi alkaa lähestyä sitä pistettä, että nousu F-liigaan on ajankohtainen seuraava askel, Riihimäki kommentoi seuran uutisessa.

Riihimäki on toiminut Kooveen miesten pääkäskijänä kauden 2019-2020 alusta alkaen. Koovee oli tällä kaudella Divarin runkosarjan kolmonen ja pelaa nyt F-liigakarsintojen 1. vaiheessa FBC Turkua vastaan. Ottelusarja on tilanteessa 1-1.