Kuukauden pelaajat valittiin – Sundström, Rantala ja Savela helmikuun parhaita

Joona Rantala oli vireessä helmikuussa. Kuva: Juha Käenmäki

Joona Rantala oli vireessä helmikuussa. Kuva: Juha Käenmäki

F-liigan helmikuun pelaajiksi valittiin naisten liigasta PSS:n Ella Sundström ja miesten liigasta Nokian KrP:n Joona Rantala. Miesten Divarissa kuukauden pelaajaksi arvostettiin LNM:n Iiro Savela.

Liigan kuukauden pelaajat valitseva maajoukkuevalmentajat. Sundströmin valintaa puolsi neljässä ottelussa mätetyt kymmenen tehopistettä (5+5). Rantala pelasi helmikuussa iskien hirmutehot 11+12 kahdeksaan otteluun ja nousi samalla sarjan pistepörssin kakkostilalle.

Divarissa vuonna 2000 syntynyt Savela on päässyt ilmiliekkeihin ja noussut pistepörssin kakkoseksi tehoin 33+18. LNM voitti helmikuussa neljä peliä ja Savela iski jokaisessa pelissä tehopisteitä. Divarin kuukauden pelaajat valitsevat Divarin valmentajat.

– Ipi on ottanut todella suuria harppauksia pelaajana kauden aikana.

– Ei pelkästään tehokkuudellaan, vaan myöskin puolustuspelaaminen ja muu kokonaisvaltainen pelaaminen on mennyt valtavasti eteenpäin. On valinnut roolikseen kantaa tulosvastuuta, mutta valmentajana olen erittäin tyytyväinen myös Ipin puolustusmoraaliin, LNM:n päävalmentaja Jari Karjalainen kommentoi liiton uutisessa.

Kuukauden pelaajat:
Syyskuu: Ville Lastikka (Classic) Milla Nordlund (TPS)
Lokakuu: Justus Kainulainen (Oilers) Sofia Mittentag (EräViikingit)
Marraskuu: Lassi Toriseva (Classic) Laura Rantanen (TPS)
Joulukuu: Santtu Pohjonen (LASB) Liinu Koivisto (SSRA)
Tammikuu: Juuso Ahola (Karhut) Laura Loisa (EräViikingit)
Helmikuu: Joona Rantala (Nokian KrP) Ella Sundström (PSS)