Nuoret lahjakkuudet ja kokeneet karjut jatkavat Turussa – ”TPS on jo nyt osoittautunut oikeaksi valinnaksi”

Waltteri Vesterinen jatkaa TPS:ssa. Kuva: Anssi Koskinen

Waltteri Vesterinen jatkaa TPS:ssa. Kuva: Anssi Koskinen

Hyökkääjä Waltteri Vesterinen, puolustaja Jere Niemelä, puolustaja Tatu Kanervisto ja hyökkääjä Ville Hirvisuo jatkavat peliuriaan F-liigan Turun Palloseurassa.

Vesterinen on TPS-kasvatti ja on pelannut urallaan 76 liigapeliä tehoin 33+26. Vuonna 2002 syntynyt Vesterinen on esiintynyt Suomen U23-maajoukkueessa.

– Loistavat fiilikset jatkaa hyvin toimivassa kasvattajaseurassa, jossa pystyn yhdistämään urheilun ja opiskelun erinomaisesti. Taistelemme joukkueena joka vuosi Suomen mestaruudesta ja se on luonnollisesti tärkeää itsellenikin, Vesterinen linjasi TPS:n uutisessa.

Niemelä siirtyi Turkuun täksi kaudeksi SaiPasta. Vuonna 2000 syntynyt Niemelä on pelannut 82 Divarin ottelua SaiPassa ja NST:ssä tehoin 59+42. Ensimmäisellä liigakaudellaan Niemelä on iskenyt tehot 14+10 22 otteluun.

– Seurana TPS on jo nyt osoittautunut oikeaksi valinnaksi. Tämä kausi on vasta esimakua siitä mitä on tulossa. Itse Turku kaupunkina on viihdyttävä ja kohdellut loistavasti. Olen sopeutunut tänne paremmin kuin hyvin ja olen iloinen että saan nauttia siitä vielä ainakin kaksi tulevaa vuotta, Niemelä sanoitti.

Hirvisuo on edustanut Suomen liigassa aina TPS:aa, mutta on pelannut urallaan myös Ruotsissa. Liigapelejä on kertynyt 248 (83+101).

– Tuntuu hyvältä jatkaa mustavalkoisissa. Pitkäjänteinen työ on tuottanut tulosta ja joukkue taistelee tosissaan mestaruudesta vuodesta toiseen. Etuoikeutettu fiilis kun omasta kotikaupungista löytyy Suomen hienoin seura ja pääsee olemaan osana TPS 100 -juhlavuotta, Hirvisuo kommentoi.

Puolustaja Kanervisto on pelannut TPS:urallaan 132 liigapeliä (20+14). Tuleva kausi on seitsemäs TPS-nutussa.

Seura tiedotti myös, että Antti Peiponen jatkaa valmennusuraansa ensi kaudella Sveitsissä, eikä siis jatka TPS:ssa.