SSRA:n valmentaja vaihtuu kauden jälkeen – ”Muutos on itselleni iso”

SSRA:n valmennus vaihtuu kauden jälkeen. Kuva: Juhani Järvenpää

SSRA:n valmennus vaihtuu kauden jälkeen. Kuva: Juhani Järvenpää

SSRA kertoi sosiaalisessa mediassa keskiviikkona, että päävalmentaja Karo Kuussaari ei jatka päävalmentajana tulevalla kaudella.

Kuussaari perusteli omaa päätöstään pitkästi Facebookissa, ja tässä siitä muutamia kohtia.

– Joulukuun leiripäivänä tuli tunne, että minun on aika siirtyä kauden jälkeen sivuun.

– Tunne oli toki itänyt jo jonkin aikaa, eikä se tullut itselleni yllätyksenä. Sinä päivänä se oli kuitenkin erilainen ja tuli niin voimalla, että sanoin muulle valmennustiimilleni aikovani lopettaa. Aloinkin heti tutkimaan kotiin päästyäni sopimustani, ja sitä milloin optiovuoteni ensikaudesta astuisi voimaan?

Kuussaari kertoi keskustelleensa asiasta Ankka-manageri Jani Laukon kanssa hyvässä hengessä. Päivtyksen perusteella hän ei valmenna mitään joukkuetta SSRA:ssa ensi kaudella

– En siis jatka tämän kauden jälkeen valmentamista Ankoissa missään joukkueessa. Muutos on itselleni iso 29 salibandyvuoden ja 27 valmennus- ja kuuden Ankkavuoden jälkeen. Suurinta osaa nykyisestä joukkueesta olen valmentanut jo junnuista asti monta vuotta ja nähnyt pelaajien kasvavan ja kehittyvän pikkutytöistä – naisiksi ja liigapelaajiksi. Olen iloinen ja ylpeä, että olen saanut olla heitä auttamassa ja kasvattamassa näiden vuosien ajan ja tulen tulevaisuudessakin olemaan seurojen apuna Akatemian puolella.

Kuussaari otti valmennusvastuun viime kaudella kesken pudotuspelien Petri Turusen jälkeen. Hän oli viime joulukuussa mukana Tshekin miesten maajoukkueen valmennusryhmässä, joka saavutti MM-pronssia Helsingissä.

SSRA:n kausi jatkuu NLA:n puolivälierissä, joissa joukkue kohtaa EräViikingit.

Koko päivityksen voit lukea alta.