Suhanto ja Siekkinen jatkavat Happeessa – ”Playoff-kevään pettymys ei toistu enää ensi kaudella”

Kaapo Siekkinen jatkaa Happeessa. Kuva: Esa Jokinen

Kaapo Siekkinen jatkaa Happeessa. Kuva: Esa Jokinen

Happee tiedotti aiemmin viikolla, että se on tehnyt kaksivuotiset jatkosopimukset sentteri Kaapo Siekkisen, 22, ja puolustaja Eppu Suhannon, 24, kanssa.

Siekkinen on esiintynyt 90 liigapelissä Happee-nutussa tehoin 46+29. Sentteri on ollut myös mukana Suomen U23-maajoukkueessa.

– Mahtavilla fiiliksillä jatkan Hirvipaidassa seuraavat 2 kautta. Ekaa kertaa uralla oli sellainen tilanne, jossa piti ajan kanssa pohtia missä pelit jatkuu, mutta lopulta Happeen tulevaisuuden näkymät oli sellaiset, joissa itse haluaa ehdottomasti olla mukana. Nyt katseet tiukasti kesään ja reenaamiseen, jotta tämän Playoff-kevään pettymys ei toistu enää ensi kaudella! Joten nähdään halleilla taas ensi kaudella, Siekkinen kommentoi Happeen sivuilla.

Suhanto on kerännyt tililleen 118 liigapeliä Happeessa (22+19). Suhanto on pääasillisesti puolustaja, mutta on pelannut myös laitahyökkääjän tontilla menneellä kaudella.

– Hyvät fiilikset jatkaa Hirvipaidassa, Happee on pystynyt tarjoamaan mulle tähän asti joka vuosi ympäristön ja pelipaikan, jotka ovat mahdollistaneet ja tukeneet minun kehitystä pelaajana sekä ihmisenä. Uskon ja koen, että Happeen tarjoama jatkosopimus on myös sellainen, joka mahdollistaa kehittymisen edelleen ja antaa mahdollisuuden ottaa jälleen sen seuraavan stepin pelaamisessa. Päätöksestä jatkaa täällä teki entistä helpompaa se, että kaikki muut elämän osa-alueet ovat Jyväskylässä tällä hetkellä niin hyvin kunnossa, Suhanto sanoitti tuntojaan.

Molemmat pelaajat ovat seuran kasvatteja. Happeen kausi päättyi maanantaina puolivälieriin.