TPS:n Kanerviston kausi ohi – joutuu leikkaukseen

Tatu Kanerviston kausi päättyi ikävällä tavalla. Kuva: Anssi Koskinen

Tatu Kanerviston kausi päättyi ikävällä tavalla. Kuva: Anssi Koskinen

TPS ilmoitti perjantai-iltapäivänä, että puolustaja Tatu Kanerviston kausi on ohi.

Kanervisto loukkaantui puolivälieräsarjan kolmannessa pelissä Turussa. Ikävän näköisessä tilanteessa polvi vääntyi vaikeaan asentoon. TPS kertoi, että Kanervisto joutuu leikkaukseen ja edessä on pitkä kuntoutus.

Puolustajan kannalta tilanne oli ikävä siksikin, että edellinen loukkaantuminen tuli viime kauden runkosarjan päätöskierroksella. Paluu kentille kesti kymmenisen kuukautta ja tällä kaudella Kanervisto ehti pelata 13 runkosarjan ottelua (3+3) ja kolme pudotuspeliottelua. Kaikkiaan Kanervisto on pelannut urallaan 137 liigapeliä (21+14) TPS:ssa.

Puolivälieräsarja jatkuu perjantaina Jyväskylässä TPS:n johtaessa sarjaa voitoin 2-1. Välieriin pääseminen vaatii neljä voittoa.