Annila, Tommila ja Levola jatkavat Karhuissa – ”Toivon mukaan päästään taas keväällä pelaamaan F-liigapaikasta”

Eetu Annila (oik.) jatkaa Karhuissa. Kuva: Ari Arola

Eetu Annila (oik.) jatkaa Karhuissa. Kuva: Ari Arola

Eetu Annila, Daniel Levola ja Aatu Tommila jatkavat Karhujen Divari-joukkueessa.

Annila, 22, pelasi uransa ensimmäisen liigakauden ja pelejä kertyi 24 (4+4). Karsinnat huomioiden Annilalla on Divarin kokemusta 10 ottelun verran (1+1). Hyökkääjän aiempi Divari-kokemus tuli SB Vaasan joukkueessa.

– Saada paljon peliaikaa ja sitä kautta tehoja irti sekä auttaa joukkuetta niin paljon kuin mahdollista, Annila kommentoi tavoitteitaan Karhujen tiedotteessa.

Levola, 20, on Karhujen kasvatti, mutta pelasi Classicin junioreissa vuodet 2018-21. Puolustaja pelasi menneellä kaudella 25 peliä liigan runkosarjassa (1+1) ja neljä liigakarsintapeliä (0+0).

– Toivon mukaan päästään taas keväällä pelaamaan F-liigapaikasta. Toki tällä kertaa nousijan roolissa, mutta uskon, että se sopii meille paremmin, Levola pohti tiedotteessa.

Tommila, 21, pelasi alkukaudesta 11 liigapeliä (0+1), mutta hyökkääjä edusti loppukauden ajan Divarin Rauman SalBaa. Karhujen kasvatilla on Divarin kokemusta 34 ottelun verran ja tehoja on kertynyt 24+16.

– Eniten toivon yleisön löytävän takaisin Urheilutalolle kannustamaan Karhuja voittoon, nuorukainen linjasi pelillisen menestyksen lisäksi.