Liigat

Huhumaa: Naisten F-liigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2022–23

26.04.
2022

Laura Manninen pelasi Suomessa viimeksi kaudella 2013-14. Nyt puolustajaa huhutaan takaisin Suomen kentille. Kuva: perwiklund.se

Tässä tulee naisten Salibandyliigan Huhumaa. Kokoamme perinteiden mukaisesti oheiseen artikkeliin kaikki naisten F-liigan siirrot ja siirtohuhut. Mukana ovat sekä NLA:n että NLB:n joukkueet.

Huhumaan listaukset elävät jatkuvasti ja oman asiallisen mielipiteensä siirroista tai kyseisen sarjan huhuista voi laittaa keskustelufoorumille – tai perusteluiden kera vaikka sähköpostitse osoitteeseen vihjeet(a)paakallo.fi. Twitterissä keskustelua aiheesta aloitellaan tagilla: #huhumaa.

NLA

TPS

Julkaistut

Uudet: Wilma Holm (Wirmo) 17.5., Ella Alanko-Salminen (TPS 3) 17.5., Melisa Aydemir (SBS Wirmo/TPS) 17.5., Veera Kuosmanen (Classic) 17.5., Henrika Maikola (Loisto) 17.5., Olivia Pietilä (FBC Loisto) 17.5., Emilia Pietilä (FBC Loisto) 17.5., Ronja Niemi (SBS Wirmo/TPS) 17.5., Olivia Oikarinen (FBC Loisto) 17.5., Jani Penttilä (Loisto, valmennus) 17.5., Jenina Hämäläinen (SB-Pro) 17.6.

Lähtevät:

Huhut

Uudet:

Lähtevät: Diana Klavan (?)

PSS

Julkaistut

Uudet: Tiia Ukkonen (päävalmentajaksi) 20.5., Marko Vaittinen (valmennus, EräViikingit) 20.5., Anne Suomalainen (valmennus) 20.5, Laura Manninen (Pixbo, Ruotsi) 29.5., Daniela Westerlund (EräViikingit) 29.5., Minna Paasu (välivuosi) 7.7., Annina Levälampi (välivuosi) 5.8.

Lähtevät: Celine Stettler (Kloten Dietlikon Jets), Jelena Zurbriggen (UH BEO), Emmi Pölönen (KAIS Mora) 20.5., Taimi Mikkola (O2) 17.6., Aada Heikkinen (?) 7.7.

Huhut

Uudet:

Lähtevät: Milja Saarikoski (välivuosi)

EräViikingit

Julkaistut

Uudet: Elsi Kangasharju (Classic) 12.5., Saskia Ormak (Viro) 12.5., Trista Sällström (Northern Stars) 12.5., Anna Järvelä (Northern Stars) 12.5., Tilda Tarkkinen (Northern Stars) 12.5., Sandra Fredman (Northern Stars) 12.5., Mikaela Backman (ÅIF) 12.5., Iris Brunn (Sveitsi) 12.5., Tiia Kosonen (EV Jun.) 12.5., Jani Kosonen (valmennus) 5.9.

Lähtevät: Vladka Maderova (Tshekki), Laura Loisa (lopettaa?) 10.5., Emma Hartwall (lopettaa?) 10.5., Nelly Baumgartner (Northern Stars?) 10.5., Sami Vidgren (valmennus) 12.5., Daniela Westerlund (PSS) 29.5., Jessica Sågbom (?) 12.5., Jenni Rautanen (?) 12.5., Sara Suur-Hamari (?) 12.5., Sanna Viitanen (?) 12.5., Laura Hämeen-Anttila (?) 12.5., Sofia Niemi (?) 12.5., Sofia Mittentag (Rönnby, Ruotsi) 17.5

Huhut

Uudet:

Lähtevät:

Classic

Julkaistut

Uudet: Juulia Kataja (Steelers) 17.5., Noora Laakso (Koovee) 20.5., Elli Kylmäluoma (Koovee) 20.5., Veera Vilenius (Koovee) 29.5., Sofia Sinkko (Koovee) 29.5., Mona Backman (valmennus, Koovee) 29.5., Juho Syvänen (valmennus) 4.6., Jarkko Rinne (päävalmentajaksi B-junioreista) 4.6., Sofiina Sutinen (Blue Fox), Mila Manninen (Koovee), Sofia Lahti (Blue Fox) 5.9.

Lähtevät: Sanni Nieminen (lopettaa), Emma Mannila (Pirkat), Veera Kuosmanen (TPS) 17.5., Siiri Syrjänen (?) 4.6.,

Huhut

Uudet:

Lähtevät:

FBC Loisto

Julkaistut

Uudet:

Lähtevät: Tuulia Lahti (UH BEO) 6.5., Olivia Pietilä (TPS) 17.5, Emilia Pietilä (TPS) 17.5., Henrika Maikola (TPS) 17.5.,

Huhut

Uudet:

Lähtevät: Eeva-Maria Heininen (UH Basel Region, Sveitsi), Saana Lenkkeri (lopettaa?),

SB-Pro

Julkaistut

Uudet: Lenka Novotna (Zidenice) 29.5.,

Lähtevät: Jenina Hämäläinen (TPS) 17.6.

Huhut

Uudet:

Lähtevät:

SSRA

Julkaistut

Uudet: Hanna Niemelä (Unihockey Berner Oberland, Sveitsi), Flavia Niemelä (Unihockey Berner Oberland, Sveitsi), Emmi Niemelä (Unihockey Berner Oberland, Sveitsi), Seppo Pulkkinen (päävalmentaja), Jani Lipsanen (apuvalmentaja)

Lähtevät:

Huhut

Uudet:

Lähtevät:

Koovee

Julkaistut

Uudet: Siiri Syrjänen (TPS T21), Piia Vilonen (Pirkat), Jenna Kangas (Pirkat), Henna Tapani (pelaajasta apuvalmentajaksi), Sarita Kuljuntausta (Pirkat) 4.6., Ilona Ihalainen (Steelers) 4.6., Anika Holopainen (Pirkat) 4.6., Zane Darsa (Latvia) 4.6., Susanna Laurila (SBS Tamppi) 4.6., Vera Virtanen (PaPo), Senni Mustakoski (PaPo) 4.6., Enni Isoaho (PaPo) 4.6., Simona Grāpēna (Latvia) 17.6., Iita Viitanen (FBC Remix) 18.7.

Lähtevät: Kalpana Tarvainen (Pirkat), Noora Laakso (Classic) 20.5., Elli Kylmäluoma (Classic) 20.5., Veera Vilenius (Classic) 20.5., Mona Backman (Classic/valmennus) 29.5., Sofia Sinkko (Classic) 29.5., Anette Knuutinen (?) 4.6., Jemina Ruostila (?) 4.6., Hanna Kiljunen (?) 4.6., Kiia-Mari Avikainen (O2-Jyväskylä) 20.7., Saimi Lehto (?) 3.8., Nita Heino (?) 3.8, Kaie Sinor (?) 3.8, Sanni Koli (?) 3.8, Riikka Valkamo (?) 3.8, Mila Manninen (Classic) 3.8, Aino Lahti (?) 3.8

Huhut

Uudet:

Lähtevät: Ellinoora Huotari (välivuosi)

NLB

SaiPa

Julkaistut

Uudet: Ella Kettunen (?), Anna-Sofia Lassila (EräViikinkien juniorivalmennus), Hanna Kiljunen (Koovee) 5.9.

Lähtevät: Hertta Härkönen (?), Eevi Lokka (?), Noora Heikkilä (?), Liisa Laapio (?), Sara Virtala (?) 5.9.

Huhut

Uudet:

Lähtevät:

Helsinki United

Julkaistut

Uudet:

Lähtevät:

Huhut

Uudet:

Lähtevät: Jenni Juntunen (Jokerit)

O2-Jyväskylä

Julkaistut

Uudet: Sandrine Goetz (Red Lions Frauenfeld, Sveitsi), Taimi Mikkola (PSS) 17.6., Kiia-Mari Avikainen (Koovee), Yagmur Yildiz (UH Basel Regio, Sveitsi) 20.7., Nooa Eerikäinen-Bulzan (juniorit), Johanna Helminen (?), 31.7.

Lähtevät: Mariia Hietikko (Blue Fox) 17.6., Tanja Matilainen (lopettaa) 20.7.

Huhut

Uudet:

Lähtevät: Heidi Aukee (?), Saimi Hyvärinen (?)

Welhot

Julkaistut

Uudet: Simo Leppänen (päävalmentaja, Welhojen miehet), Maria Laukkanen (Haukiputaan Heitto, 1.div) 20.7.

Lähtevät:

Huhut

Uudet:

Lähtevät:

ÅIF

Julkaistut

Uudet:

Lähtevät:

Huhut

Uudet:

Lähtevät:

Pirkat

Julkaistut

Uudet: Emma Mannila (Classic), Kalpana Tarvainen (Koovee)

Lähtevät: Piia Vilonen (Koovee), Jenna Kangas (Koovee)

Huhut

Uudet:

Lähtevät:

Blue Fox

Julkaistut

Uudet: Simone Blom (päävalmentaja), Mariia Hietikko (O2) 17.6., Anniina Hakala (SSRA) 17.6., Emely Karlsson (Blue Fox II), Enni Salmi (Sievin Sisu) 5.7., Jenna Kangas (juniorit), Isabella Helsing (Blue Fox II) 5.9.

Lähtevät: Sofiina Sutinen (Classic), Sofia Lahti (Classic) 5.9.

Huhut

Uudet:

Lähtevät:

Jokerit

Julkaistut

Uudet:

Lähtevät:

Huhut

Uudet: Anna-Sofia Lassila (välivuosi), Emma Höglund (välivuosi), Jenni Juntunen (Helsinki United)

Lähtevät:

Pääkallo.fi