Kaikkien aikojen tehopelaaja jatkaa KrP:ssa – ”Pelaan urani loppuun Näädissä”

Henri Johansson saanut KrP:ssa lempinimen "Näätäkuningas". Kuva: Juhani Järvenpää

Henri Johansson saanut KrP:ssa lempinimen ”Näätäkuningas”. Kuva: Juhani Järvenpää

Historiansa ensimmäisiin SM-finaaleihin valmistautuva Nokian KrP julkaisi aiemmin viikolla Henri Johanssonin ja Nico Jonaesonin jatkosopimukset.

Johansson on kaikkien aikojen tehokkain pelaaja salibandyn liigatasolla. Hän on pelannut Classicissa ja KrP:ssa yhteensä 614 ottelua tehoin 710+538=1248. Johansson on edustanut KrP:ta jo 13 kauden ajan.

Miesten ja U19-ikäluokan maailmanmestari metsästää kolmannen kerran uransa ensimmäistä SM-kultaa finaaleissa. Kahden hopean lisäksi Johansson on saavuttanut kolme SM-pronssia.

– Huikeeta jatkaa näätäpaidassa! Itselle ollut selvää jo pitkään, että pelaan urani loppuun Näädissä. Virtaa ja nälkää pelaamiseen riittää edelleen, ja on ollut mahtava huomata kuinka toiminnan taso on kehittynyt tässä vuosien varrella koko seurassa. Iso kiitos kaikille toimijoille. Ensi kaudelle meillä on tulossa ihan jäätävän kova joukkue, ja kovasti kun tehdään hommia jatkossakin, niin menestyminen on varmaa, Johansson sanoitti.

Jonaeson on pelannut Steelersissä ja KrP:ssa 173 liigapeliä (118+155). Jonaeson on on pelannut kolme maaottelua ja saavuttanut yhden SM-pronssin KrP:n kanssa.

– Hyvillä fiiliksillä lähetään ens kaudellakin tappelee mestaruuksista. Hieno jatkaa seurassa joka on täynnä mahtavia tyyppejä, ja joiden tavoitteet ovat samat kuin itsellänikin. Odotukset ensi kaudelle SM-kullassa, Jonaeson sanoitti.