Krumins ja Alkki jatkavat KrP:ssa – ”Ettei eläkkeellä tarvitse rahahuolia pohtia”

Lauri Alkki kerryttää eläkekassaa KrP:ssa. Kuva: Esa Takalo

Lauri Alkki kerryttää eläkekassaa KrP:ssa. Kuva: Esa Takalo

Puolustajat Lauri Alkki ja Morics Krumins jatkavat Nokian KrP:ssa myös kaudella 2022-23.

Alkki on pelannut liigassa 195 ottelua (14+47) Tampereen Kooveessa ja KrP:ssa. Alkin jatkopahvi on peräti kolmevuotinen.

– Jatkon kannalta keskeisimmiksi tekijöiksi nousi tietenkin erinomaiset joukkuekaverit joiden kanssa uskotaan siihen, että Näädät nostaa kannua. Niin ja tietenkin semmoinen palkka, ettei eläkkeellä tarvitse rahahuolia pohtia, Alkki kommentoi jatkoaan seuran tiedotteessa pilke silmäkulmassa.

Latvian salibandylahja Nokialle, Krumins, jatkaa joukkueessa ainakin ensi kauden. Krumins on pelannut liigatasolla ainoastaan KrP:ssa ja pelejä on kertynyt 241 (100+75). Kruminsilla on myös kauden verran kokemusta Divarista PSS:n paidasta. Pelejä kertyi kaikkiaan 26 (6+7).

– Mahtavaa jatkaa samassa joukkueessa, jossa liigaurani alkoi! Alusta asti oli selvää, että haluan jatkaa KrP:ssä, sillä kotini on ollut täällä viimeiset kahdeksan vuotta! Olen tyytyväinen seuran kehitykseen ja jo usean vuoden ajan seura on keskittynyt oikeisiin asioihin. Meillä on erittäin hyvä ja nälkäinen joukkue. Pelaajat ja joukkueen taustat ovat upeita, ja jokainen on sitoutunut siihen osa-alueeseen mitä he tekevät. Uskon että meillä on tulossa monia hienoja kausia yhdessä, Krumins sanoitti tunteitaan.