Myllymäki, Mustonen ja Urmas lopettivat peliuransa SPV:ssä – ”Tunnen ääretöntä ylpeyttä”

Tuomas Mustonen ilmoitti peliuransa päätöksestä. Kuva: Esa Takalo

Tuomas Mustonen ilmoitti peliuransa päätöksestä. Kuva: Esa Takalo

SPV:n Tuomas Mustonen (s. 1990), Henri Myllymäki (s.1986) ja Henri Urmas (s. 1990) ovat ilmoittaneet uriensa päättymisestä sosiaalisesa mediassa kauden jälkeen.

Myllymäki ehti pelata urallaan kaikkiaan 455 liigapeliä (217+126) SPV:ssä. Hän oli mukana kaikilla SPV:n menestyskausilla, joten palkintokaapista löytyy kolmen SM-kullan lisäksi yksi hopea ja neljä pronssia. Myllymäki on pelannut myös neljä maaottelua (1+1).

– Aika lyödä mailat ja kengät naulaan. Kiitos salibandy ja iso kiitos SPV! Matka oli aikamoinen, ilo ja kunnia olla mukana. Kiitos kaikki joukkuekaverit, olette hienoja tyyppejä. Kiitos punainen yleisö mahtavista tunnelmista ja vastustajat kiihkeistä väännöistä. Hienoja elämyksiä, mutta nyt annetaan aikaa perheelle, Myllymäki sanoitti Instagramissa.

Mustonen pelasi liigassa yhteensä 276 ottelua (45+116) Westend Indiansissa ja SPV:ssä yhdeksän kauden aika. SPV:ssä puolustaja saavutti kaksi SM-pronssia. Pääsarjauralta löytyy myös 50 Divarin ottelua Indiansissa sekä Nurmon Jymyssä (9+7).

– Olen kiitollinen kaikille ystäville, valmentajille ja taustahenkilöille, joihin olen saanut tutustua. On tullut niin paljon hyviä ystäviä ja valmentajia, keitä arvostaa. Olen saanut oppia kaikennäköistä, niin pelaajana kuin ihan ihmisenäkin, eli ei voi muuta kuin sanoa, että lämmin kiitos kaikille, Mustonen sanoitti Instagramissa.

Urmas ilmoitti lopettamisestaan jo aiemmin keväällä, kun SPV putosi puolivälierissä KrP:ta vastaan. Luottopakki pelasi liigassa 387 ottelua (52+79) ja kaikki SPV:ssä. Urmas on saavuttanut SPV:ssä kolme SM-kultaa ja kolme SM-pronssia.

– On tullut meikäläisen aika kiittää. Haikeana, mutta onnellisena voin todeta, että mun pelit saivat päätöksen tänä keväänä ja nyt siirrytään eläkkeelle salibandyhommista. Tunnen ääretöntä ylpeyttä siitä, että olen saanut edustaa koko urani ajan samaa salibandyseuraa omassa kotikaupungissani.

– Haluan kiittää katsojia, yhteistyökumppaneita, vastustajia ja henkilöitä joiden kanssa olen saanut olla tekemisissä salibandyn kanssa. Erityiskiitokset haluan antaa kaikille joukkuekavereilleni, valmentajilleni ja seuran toimihenkilöille. Olen saanut elämänmittaisia kokemuksia ja ystäviä pelikentiltä ja se on mielestäni hienoin asia urallani. Suurin kiitos kuuluu perheelleni, joka on mahdollistanut pelaamiseni. Nyt on perheen ja ystävien aika. Kiitos kaikesta, Urmas kirjoitti lopetusilmoituksensa yhteydessä.