Tämä rankkarimöhläys hauskuuttaa ympäri salibandymaailmaa – epäonnistujalla hieno asenne: ”Se on vain positiivista”

Tämä video on hauskuuttanut monia. Kuva: kuvakaappaus videosta.

Tämä video on hauskuuttanut monia.
Kuva: kuvakaappaus videosta.

Olet ehkä nähnyt sosiaalisessa mediassa rankkarin, jossa monin ulkoisin elementein keski-ikäistä muistuttava mieshenkilö yrittää ilmaveivata rankkarissa, ja kaikki menee pieleen. Pallo ei mene maaliin, ja sattuu kaikkea muutakin.

Kyseessä oli ruotsalainen laukoja ja ruotsalainen salibandylehti Innebandymagazinet haastatteli Johan Halvarssonia. Kyseinen rankkari lauottiin Ludvikassa pelatussa muistoturnauksessa, jossa alueen ”legendat” pelaavat vuosittain keskenään. Turnauksessa kunnioitetaan Gönas IK:n kahta harrastajapelaajaa, jotka ovat kuolleet vuosien varrella syöpään.

Rankkarivideo on ollut erittäin suosittu sosiaalisessa mediassa. Halvarsson suhtautuu epäonnistumiseensa erinomaisella asenteella haastattelun perusteella.

– Se on vain positiivista. Kaikki sanovat, että se on hauska video ja nauravat paljon. On hyvä, että voin tehdä monet ihmiset onnellisiksi, ja he voivat nauraa vähän, Halvarsson kommentoi videonsa aiheuttamia reaktioita lehdelle.

Innebandymagazinetin mukaan Halvarsson on aiemmin ollut hyvä ilmaveivaaja ja siksi rankkaria lähdettiin ylipäänsä kuvaamaan.

– Olen ollut oikein hyvä ”zorro-rankkareissa”, mutta nyt en ole pelannut yhtään muutamaan vuoteen ollenkaan.

Halvarssonin mukaan hän oli täysin valmis laukomaan rankkaria, mutta kyseessä oli jo turnauksen kolmas peli ja mies selitti herpaantumista osin väsymyksellä. Joukkue (Gönas IK) kuitenkin voitti pelin 1-0 ja lopulta koko muistoturnauksen.

Videon näet tästä: