Liigat

Blue Fox julkaisi jatkosopimuksia – kokenut kaksikko Juhala ja Luomaranta jatkaa joukkueessa

21.05.
2022
Liigat

Juhala aloittaa jo kahdeksannen kautensa Blue Foxin riveissä. Kuva: Esa Takalo

Blue Fox julkaisi tiistaina Pia Juhalan ja Suvi Luomarannan jatkosopimukset kaudelle 2022-23.

Alkava kausi on joukkueen kokeneimmalle pelaajalle, Pia Juhalalle jo kahdeksas Blue Foxin paidassa. Kuluneella kaudella sekä puolustajana että hyökkääjänä esiintynyt Juhala pelasi runkosarjassa 21 ottelua tehopistein 7+4=11.

– Salibandy on edelleen niin hauskaa. Meillä on hyvät valmentajat ja hyvä ryhmä. Toivon itselleni loukkaantumisvapaata kesää ja kautta. Joukkue tulee muuttumaan ja se on haaste, mutta näen sen positiivisena haasteena, Juhala kertoo seuran nettisivuilla.

33-vuotias Luomaranta aloittaa jo seitsemännen kautensa Blue Foxin riveissä. Kuluneella kaudella kokenut hyökkääjä oli joukkueensa kolmanneksi tehokkain pelaaja runkosarjassa. Luomaranta iski kahdeksan maalia ja tarjoili viisi maalisyöttöä 20:ssä ottelussa.

– Minusta tuntuu, että minulla on niin paljon tahtoa ja olen innokas pelaamaan vielä ensi kaudella. Minulla on vielä annettavaa joukkueelle. On myös tärkeää, että olemme kaksi kokenutta pelaajaa, jotka jatkavat. Haluan ottaa pelaajana enemmän vastuuta, Luomaranta toteaa.

Blue Fox pelaa ensi kaudella jälleen F-liigassa säilytettyään liigapaikkansa keväällä karsinnoissa.

Eetu Moisio
Eetu Moisio on urheilujournalismin opiskelija ja Pääkallon työharjoittelija.

Moisiolta löytyy pelikokemusta laajalti eri sarjatasoilta 15 vuoden ajalta.

Tällä hetkellä hän toimii myös salibandyvalmentajana.