Liigat

FBC Turku julkaisi kaksi uutta vahvistusta – Laaksonen ja Beijar mukaan joukkueen ensimmäiselle F-liigakaudelle

13.05.
2022
Liigat

Beijar torjui kaksi edellistä kautta Tiikereiden maalilla. Kuva: Juhani Järvenpää

Karsintojen päätteeksi F-liigaan noussut FBC Turku julkaisi torstaina kaksi uutta pelaajasopimusta. Hyökkääjä Nikolas Laaksonen ja maalivahti Jens Beijar liittyvät turkulaisten riveihin.

24-vuotias Laaksonen siirtyy FBC Turkuun toisesta paikalliseurasta, TPS:sta, jota hyökkääjä on edustanut koko liigauransa. Viiden kauden aikana Laaksonen on pelannut liigatasolla runkosarjassa yhteensä 106 ottelua tehoin 25+26=51. Hyökkääjän voitti TPS:n paidassa liigatasolla hopeaa kaudella 2018-19.

Kaksi edellistä kautta Tikkurilan Tiikereiden maalia vartioinut Beijar liittyy FBC Turun maalivahtiosastolle. 25-vuotias Beijar on pelannut liigatasolla runkosarjassa 27 ottelua. Kuluneella kaudella hänen torjuntaprosentti oli 72.93. Aikaisemmin urallaan maalivahti on edustanut Rangersia Divarissa ja junioreissa.

– Nikolaksen kohdalla tiedetään mitä saadaan. Hänen kaltainen työteliäs ja monipuolinen pelaaja olisi hyvä lisä mille tahansa joukkueelle. Jens taas tuo leveyttä maalivahtiosastoon, jossa vastuuta koko viime kevään kantoi lähes yksin Aleksi Sillantaka, Beeceen päävalmentaja Mikko Stenfors kommentoi uusia hankintoja seuran nettisivuilla.

Tiedotteen mukaan FBC Turku julkaisee lisää uusia pelaajia tulevien viikkojen aikana.

Eetu Moisio
Eetu Moisio on urheilujournalismin opiskelija ja Pääkallon työharjoittelija.

Moisiolta löytyy pelikokemusta laajalti eri sarjatasoilta 15 vuoden ajalta.

Tällä hetkellä hän toimii myös salibandyvalmentajana.