Liigat

Huhumaa: Miesten F-liigan siirtohuhut ja vahvistetut siirrot kaudelle 2022–23

03.05.
2022
Liigat

Siirtomarkkinoiden kuumin kysymys kuuluu: Mikä on Peter Kotilaisen uusi osoite? Kuva: Esa Jokinen

Miesten F-liigan huhumaa mallia 2022-23 on täällä! Perinteeksi muodostuneeseen artikkeliin kerätään tuttuun tapaan kaikki liigan siirrot ja siirtohuhut.

Miesten F-liigan lisäksi naisten F-liigalle ja miesten Divarille tulee viime kausien tapaan omat Huhumaa-artikkelinsa.

Huhumaan listaukset elävät jatkuvasti ja oman asiallisen mielipiteensä siirroista tai kyseisen sarjan huhuista voi laittaa keskustelufoorumille – tai perusteluiden kera vaikka sähköpostitse osoitteeseen vihjeet(a)paakallo.fi. Twitterissä keskustelua aiheesta aloitellaan tagilla: #huhumaa.

Classic

Julkaistut

Uudet: Juha Kivilehto (pelaajasta päävalmentajaksi), Toni Salminen (TPS) 20.5., Juuso Woivalin (Steelers) 29.5., Valtteri Molkka (Steelers) 29.5.,

Lähtevät: Tuukka Salo (Chur, Sveitsi), Samu Kuitunen (päävalmentaja, ?), Jussi Jäntti (apuvalmentaja, ?), Krister Savonen (lopettaa), Jussi Piha (lopettaa), Joel Lahtinen (?) 4.6., Juho Syvänen (naisten valmennukseen) 4.6.

Huhut

Uudet:

Lähtevät:

Nokian KrP

Julkaistut

Uudet: Juuso Ahola (Karhut), Eemil Ukkonen (Happee), Kim Hyrkkönen (Chur, Sveitsi), Janne Kainulainen (apuvalmentajasta päävalmentajaksi), Jarno Laukkanen (Welhot) 4.6., Olli Arkkila (Josba) 4.7., Luka Ainoa (EräViikingit) 25.7.

Lähtevät: Jarmo Härmä (päävalmentaja ?), Joni Henttonen (lopettaa), Mikko Santanen (SPV) 5.8., Tomas Estovirta (lopettaa/alasarjat/Koovee) 6.5., Sami Savolainen (Koovee) 6.5., Roope Wikström (LASB) 6.5., Tino Lindstedt (LASB) 6.5., Lauri Tynkkynen (Koovee) 10.5.

Huhut

Uudet:

Lähtevät:

Oilers

Julkaistut

Uudet: Aaro Astala (Indians), Marko Juselius (EräViikingit), Rasmus Hellström (Oilers jun.), Leevi Rantala (EräViikingit) 17.6.

Lähtevät: Jani Rauhala (Indians), Eino Pesu (Sveitsi?), Alexander Nyman (SPV/Thorengruppen?) 4.5., Jasper Juuti (LASB) 10.5., Jesper Silvonen (WaSa, Sveitsi) 17.5.,

Huhut

Uudet:

Lähtevät:

TPS

Julkaistut

Uudet: Juuso Varjokumpu (LASB), Peteris Trekse (Koovee) 6.5., Erik Storgårds (Happee) 6.5., Heikki Hirvisuo (SC Wolves) 6.5., Maleeq Abudu (FBC Turku) 6.5., Elmeri Laakso (Wirmo/laina), Kasperi Kantonen (Wirmo/FC Turku) 6.5., Kasper Kulmala (TPS jun.) 6.5., Daniel Kortetmäki (TPS jun.) 6.5.

Lähtevät: Eero Jalo (Thurgau, Sveitsi), Toni Salminen (Classic) 20.5., Eero Kuutsa (?), Nikolas Laaksonen (FBC Turku) 13.5., Juuso Alin (lopettaa) 6.5.,

Huhut

Uudet:

Lähtevät: Janne Nurminen (?) 6.5., Jaakko Hautamäki (?) 6.5.

Happee

Julkaistut

Uudet: Perttu Koljonen (LASB), Teuvo Kinnunen (Steelers), Markus Sipronen (Steelers), Pietari Jääskeläinen (Steelers), Keijo Matilainen (valmennus), Eemeli Horttanainen (Tiikerit) 17.6., Niklas Kuisma (Tiikerit) 17.6., Timi Kotka (LASB) 17.6., Tommi Wiander (OLS) 12.8., Julius Tuominen (Karhut) 12.8., Kasper Tähkä (Josba) 5.9.

Lähtevät: Eemil Ukkonen (Nokian KrP), Joel Lahti (Wiler, Sveitsi?), Topias Kangas (O2-Jyväskylä), Erik Storgårds (TPS) 6.5., Kaapo Savinainen (lopettaa) 17.6., Miko Hassinen (lopettaa) 17.6., Peter Kotilainen (SPV) 29.6.

Huhut

Uudet:

Lähtevät:

Indians

Julkaistut

Uudet: Anton Roth (Jymy), Peter Majer (Florbal Chodov, Tšekki), Christian Remes (Tiikerit), Tuomas Tiainen (Tiikerit), Pieti Alatalo (Steelers), Juuso Kekki (SaiPa), Jani Rauhala (Oilers), Joonatan Lindholm (EräViikingit) 20.5.

Lähtevät: Otto Lehkosuo (Köniz, Sveitsi), Aaro Astala (Oilers), Teppo Salo (Kloten, Sveitsi), Ossi Koskinen (lopettaa), Perttu Puska (lopettaa), Jere Oksanen (lopettaa)

Huhut

Uudet:

Lähtevät:

OLS

Julkaistut

Uudet: Ville Kivelä (OLS A), Jesper Hakola (UHC Wasa, Sveitsi) 17.5., Veeti Koivisto (Welhot) 23.6.

Lähtevät: Joona Alatorvinen (EräViikingit) 17.6., Kosti Lehto (sopimus purettu) 17.6., Juho Sorri (Kloten, Sveitsi) 4.7., Tommi Wiander (Happee) 12.8.

Huhut

Uudet:

Lähtevät: Roni Väänänen (O2-Jyväskylä), Atte Savolainen (?), 5.9.

SPV

Julkaistut

Uudet: Jarno Ihme (valmennus) 29.5., Teppo Liukkonen (Welhot) 29.5., Aapo Haavisto (SPV jun.) 4.6., Severi Räty (SPV jun.) 4.6., Didrik Lillas (SPV) 17.6., Jori Isomäki (päävalmentajaksi) 29.6., Peter Kotilainen (Happee) 29.6., Mikko Santanen (Nokian KrP) 5.8.

Lähtevät: Henri Urmas (lopettaa), Henri Myllymäki (lopettaa), Tuomas Mustonen (lopettaa), Jari Hankkio (Jymy) 17.6., Tommy Koponen (väistyy päävalmentajan paikalta) 29.6., Petri Hakonen (lopettaa) 5.7.

Huhut

Uudet:

Lähtevät:

EräViikingit

Julkaistut

Uudet: Ossi Lallukka (Jymy) 29.5., Niklas Tuominen (EräViikingit P21) 29.5., Joona Alatorvinen (OLS) 17.6., Saku Liponen (Harstad IBK, Norja) 24.7., Tommi Kekkonen (maalivahtivalmentajaksi) 5.9.

Lähtevät: Marko Juselius (Oilers), Otto Blomqvist (Tiikerit), Joonatan Lindholm (Indians) 20.5., Sakari Pulkkinen (M-Team) 7.5., Juho Räsänen (Hawks) 29.5., Teemu Metsälä (?) 29.5., Juho Niinikoski (Hawks?) 29.5., Leevi Rantala (Oilers) 17.6., Oskari Savolainen (lopettaa/valmennus) 17.6., Saku Kontulainen (alasarjat) 17.6., Luka Ainoa (Nokian KrP), Mika Majalahti (Josba) 24.7.

Huhut

Uudet: Yannick Lindroos (Basel, Sveitsi), Toni Rintala (Basel, Sveitsi),

Lähtevät: Lauri Kapanen (?) 29.5., Mika Moilanen (?) 29.5.

LASB

Julkaistut

Uudet: Ville Ranki (Steelers), Pasi Järvinen (Steelers), Jarno Pensikkala (SaiPa), Roope Wikström (Nokian KrP) 6.5., Tino Lindstedt (LASB) 6.5., Jasper Juuti (Oilers) 10.5.

Lähtevät: Perttu Koljonen (Happee), Tino Nivala (Ticino, Sveitsi), Juuso Varjokumpu (TPS), Janis Ragovskis (Koovee) Jukkapekka Auroila (Pelicans, 2. div.), Antti Ripatti (?), Daniel Megyaszai (lopettaa) 10.5., Timi Kotka (Happee) 17.6., Matti Korhonen (lopettaa) 17.6., Julius Lehto (Sveitsi) 4.7.

Huhut

Uudet:

Lähtevät

Jymy

Julkaistut

Uudet: Aki Karjalainen (LNM), Valtteri Honko (Blue Fox/SPV) 10.5., Niklas Äijälä (LNM) 20.5., Kalle Vaarala (LNM) 4.6., Jari Hankkio (SPV) 17.6., Jasper Virtanen (mailattomat) 5.9.

Lähtevät: Anton Roth (Indians), Miko Saarela (Koovee), Ossi Lallukka (EräViikingit) 29.5., Arttu Kukko (Nibacos) 29.5., Martti Lamminmäki (?), Roope Mutka (?), Vesa Salonen (?), Didrik Lillas (SPV) 17.6.

Huhut

Uudet:

Lähtevät:

FBC Turku

Julkaistut

Uudet: Nikolas Laaksonen (TPS) 13.5., Jens Beijar (Tiikerit) 13.5., Pyry Kauppinen (Steelers) 29.5., Jaakko Rannanjärvi (Ev. Jun) 17.6., Joonas Viitanen (Steelers) 7.7., Aleksi Hiltunen (Steelers) 11.7., Julius Huppunen (SaiPa) 25.7.

Lähtevät: Maleeq Abudu (TPS) 6.5., Kasperi Kantonen (TPS) 6.5., Matti Manninen (lopettaa) 17.6., Miikka Sokka (SalBa) 13.7., Ere Laitimo (SaiPa) 25.7., Severi Kostiainen (?) 12.8., Eemeli Nikula (?) 12.8., Antti Vuorinen (?) 12.8, Severi Rautio (?) 12.8., Teemu Aaltonen (?) 12.8.

Huhut

Uudet:

Lähtevät:

Pääkallo.fi