Divarit

Iso liuta pelaajia jättää Kooveen – kokenut seitsikko ei jatka joukkueessa

14.05.
2022
Divarit

Jani Rajala ei jatka Kooveessa. Kuva: Esa Takalo

Tamperelainen Divari-joukkue Koovee on kertonut viime päivinä lähtevistä pelaajista.

Antti Kortetmaa, Jani Rajala, Jesse Vainio, Nico Andersson, Ville Kangasmäki, Lassi Ylisiurunen ja Petteri Puustinen eivät jatka joukkueessa. Samalla joukkueesta lähtee erittäin paljon pääsarjakokemusta, sillä jokainen on pelannut vähintään 150 ottelua Divarissa ja liigatasolla.

Latvialaiskolmikko Ralfs Orste, Peteris Trekse ja Ulvis Metra jättää myös Kooveen. Kolmikko on urallaan vielä alkuvaiheessa verrattaen kokeneeseen seitsikkoon. Viime kauden runkosarjan pistepörssin voittaneen Treksen on jo uutisoitu menevän TPS:n riveihin.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen