Liigat

Juuti siirtyy Oilersista LASB:in vahvuuteen – “Tarkoituksena on saada isompaa roolia”

11.05.
2022
Liigat

Kahden Oilers-kauden aikana Juuti voitti liigatasolla hopeaa ja pronssia. Kuva: Esa Takalo

LASB julkaisi tiistaina Jasper Juutin pelaajasopimuksen. Sopimuksen pituus on 1+1 vuotta.

Vuonna 2000 syntynyt Juuti pelasi kaksi edellistä kautta Esport Oilersin riveissä. Juuti siirtyi Espooseen TPS:n organisaatiosta, jossa hän pelasi kymmenen kauden aikana sekä junioreissa että edustusjoukkueessa. Hyökkääjälle on kertynyt urallaan liigatasolla runkosarjassa yhteensä 52 ottelua (17+10) ja pudotuspeleissä 28 ottelua (0+1). Neljän liigakauden aikana Juuti on voittanut kaksi hopeaa, ja yhden pronssin.

Hyökkääjälupaus edusti Suomea vuoden 2019 U19 MM-kisoissa, jossa Suomi ylsi pronssille.

-LASBista on tullut hyvä kuva, siellä on moni pelaaja pystynyt ottamaan uusia steppejä urallaan. Tarkoituksena on saada isompaa roolia ja sitä kautta kehittyä pelaajana eteenpäin. LASB osoitti kiinnostusta minuun, joten tietenkin sekin helpotti joukkueen valintaa, Juuti kertoi LASB:in nettisivuilla.

LASB on kevään aikana hankkinut pelaajia, jotka tavoittelevat suurempaa roolia uudesta joukkueesta. Seura julkaisi aikaisemmin uusina kenttäpelaajina Roope Wikströmin (Nokian KrP), Tino Lindstedtin (Nokian KrP), Jarno Pensikkalan (SaiPa) ja Ville Rankin (Steelers) pelaajasopimukset.

Eetu Moisio
Eetu Moisio on urheilujournalismin opiskelija ja Pääkallon työharjoittelija.

Moisiolta löytyy pelikokemusta laajalti eri sarjatasoilta 15 vuoden ajalta.

Tällä hetkellä hän toimii myös salibandyvalmentajana.