Liigat

Jymy julkaisee tulevan kauden joukkueensa rinnakkain kausikorttimyyntien kanssa – Honko liittyy maalivahtiosastolle

11.05.
2022
Liigat

Honko täydentää Jymyn maalivahtiosastoa. Ossi Lallukalla (kuvassa) oli kuluneella kaudella suurin torjuntavastuu. Hongon lisäksi Jymy on julkaissut maalivahti Aki Karjalaisen sopimuksen. Kuva: Jarmo Koskela

Nurmon Jymy julkaisi maalivahti Valtteri Hongon pelaajasopimuksen.

Vuonna 2000 syntynyt Honko siirtyy Jymyyn SPV:stä, jossa hän pelasi kahdeksan kauden ajan, pääosin juniorisarjoissa. Nuorelta maalivahdilta löytyy kahden ottelun verran kokemusta liigatasolta. Kuluneella kaudella hän pelasi kahdeksan ottelua Suomisarjassa Blue Foxin paidassa torjuntaprosentilla 77,53.

Kaudella 2018-19 Honko voitti SPV:n paidassa hopeaa P21 SM-sarjassa.

Samassa tiedotteessa Jymy kertoi kausikortteihin liittyvästä kampanjasta. Tulevan kauden F-liigajoukkue tullaan julkaisemaan rinnakkain kausikorttimyyntien kanssa 150 myytyyn kausikorttiin saakka. Matkan varrella Jymy julkaisee uusia pelaajasopimuksia sekä jatkosopimuksia yhteensä 10 kappaletta.

Eetu Moisio
Eetu Moisio on urheilujournalismin opiskelija ja Pääkallon työharjoittelija.

Moisiolta löytyy pelikokemusta laajalti eri sarjatasoilta 15 vuoden ajalta.

Tällä hetkellä hän toimii myös salibandyvalmentajana.