Divarit

M-Team kiitti lähtijöitä – kuusi pelaajaa jättää helsinkiläisseuran

10.05.
2022
Divarit

Kokenut maalivahti Tuomas Leino jättää M-teamin kolmen kauden jälkeen. Kuva: Juhani Järvenpää

Divariseura M-Team kertoi lauantaina jopa kuuden pelaajan lähdöstä. Kenttäpelaajat Ville Heino, Jesse Kuivamäki, Niko Merikukka ja Henri Olander eivät jatka Helsingissä tulevalla kaudella. Maalivahdeista Simo Metsikkö ja Tuomas Leino vaihtavat osoitteita.

Viisi kautta M-Teamia edustanut Ville Heino ei jatka seurassa tulevalla kaudella. Peliurallaan kokenut hyökkääjä on pelannut liigatasolla runkosarjassa yhteensä 38 ottelua tehoin 3+2=5. Divarissa runkosarjaotteluita on kertynyt 105 (7+7=14). Ennen Helsinkiin siirtymistä Heino edusti Karhuja.

Vuonna 2001 syntynyt Jesse Kuivamäki edusti M-Teamin organisaatiota kolmen kauden ajan. Edustusjoukkueessa otteluita kertyi Divarissa ainoastaan kuusi (1+0=1). Kaudella 2019-20 hän pelasi P21 SM-sarjassa 20 ottelua tehopistein 4+6=10.

Viime kaudeksi M-Teamiin siirtynyt Niko Merikukka pelasi kuluneella kaudella Divarin runkosarjassa 15 ottelua (1+0=0). Merikukka on edustanut urallaan myös Rangersia, jossa hän vietti kaksi kautta. Divarissa otteluita on kertynyt yhteensä 38 (2+0=2).

Henri Olander (s.1998) pelasi M-Teamissa neljä kauden ajan. Olander mitteli edustusjoukkueessa yhteensä 33 kertaa tehopistein 9+2=11.

Neljän kenttäpelaajan lisäksi M-Team menettää myös kaksi maalivahtiaan. Simo Metsikkö (s. 1999) vietti kahdeksan kautta Helsingissä. Edustusjoukkueessa otteluita merkittiin yhteensä 92. Lisäksi hän pelasi useamman kauden M-Teamin juniorijoukkueissa. Kaksikosta selvästi kokeneempi, Tuomas Leino (s.1989) on pelannut urallaan Divarissa 209 ottelua M-Teamin, Åif:in ja Tiikereiden paidoissa. Helsingissä hän vietti edelliset kolme kautta.

M-Team julkaisi aikaisemmin entisen EräViikinkien maalivahdin, Sakari Pulkkisen pelaajasopimuksen.

Eetu Moisio
Eetu Moisio on urheilujournalismin opiskelija ja Pääkallon työharjoittelija.

Moisiolta löytyy pelikokemusta laajalti eri sarjatasoilta 15 vuoden ajalta.

Tällä hetkellä hän toimii myös salibandyvalmentajana.